Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Na leki wydajemy coraz więcej.
Z roku na rok kupujemy i zażywamy coraz więcej leków.
Miesięcznie wydajemy na leki 2,2 mld zł Wg badan przeliczając to na każdego z nas, wypada 60 złotych na osobę co miesiąc.
Ja wczoraj wydałam 70zł
Do emerytury ( jeżeli jeszcze nam nie zwiększą "wyroku ") mam ... 23 lata ; tyle też już przepracowałam ... czyli jestem w połowie ( teoretycznie). Jaki czas temu powiedziałam że zrobię ZUS-owi na złość i dożyję do emerytury. Jednym z moich "sposobów" jest robienie coś dla siebie np jeżeli to będzie możliwe to chcę jeździć do sanatorium tak często jak tylko się da czyli wracam i składam ponownie papiery. Te wyjazdy to mój czas tylko i wyłącznie totalne odcięcie się od wszystkich problemów i trosk. Byłam w NFZ i około listopada w tym roku znowu pojadę a gdzie ? .. nie wiem . Cóż samo oczekiwanie też jest przyjemnością.
Z każdym dniem bliżej wyjazdu i emerytury ...