Kamień Pomorski "CHROBRY"

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
awer
Na forum od: 02 kwie 2012 17:51

Re: Kamień Pomorski "CHROBRY"

Post autor: awer »

barba pisze:Czyżbym była sama w tej podróży??? :cry:
raczej nie sama,ja jadę turnus przed Tobą,tak czytam Twoje wpisy bardzo się "gorączkujesz"spoko,napiszę jak było po przyjeździe,a może w trakcie bo biorę laptopa z sobą, jadę z Rybnika przez Warszawę,Szczecin nawet w miarę połączenie (w necie można zobaczyć jeśli chodzi o detale),ktoś jedzie z Gliwic,a czy ktoś jeszcze z Śląska się wybiera ?
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2011 17:27
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 16

Post autor: barba »

Witam :) Patrzyłam już na połączenia i tez mam zamiar jechać przez Warszawę. Wprawdzie to nie na skróty ,ale najkrótsza droga ( czasowo najszybszy przejazd) Ja ma jeszcze troszkę czasu,może będzie więcej połączeń ;) Życzę Ci udanego pobytu i czekam na wpis :P ;) Pozdrawiam.
nusia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2012 21:04
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: nusia »

Witam wiosennie!
Analizowałam najdogodniejsze połączenia do Kamienia Pomorskiego i jadę bezpośrednio z Gliwic (dobry dojazd z Jastrzębia - autostradą) do Szczecina o 21:30. Połączenie przez Warszawę nie do końca jest dogodne, do w Warszawie trzeba czekać 2:55 na pociąg do Szczecina. "Łapie" się,co prawda, połączenie do Kamienia, pod warunkiem, że pociąg przyjedzie planowo. Z tym bywa równie, tym bardziej, że rozpoczęto remonty torów. Wierzę, że jakoś dotrę na miejsce busem lub PKSem, choć może mniej komfortowo. Życzę wiosennego optymizmu i radosnych świąt Wielkanocnych.
Pozdrawiam
nusia
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam :P czy naprawdę nikt nie wyjeżdża w terminie 15.05-16.05????
Ania S
Na forum od: 18 kwie 2012 10:14

Post autor: Ania S »

Mam skierowanie do Kamienia do MIESZKA od 31 maja. Czy ktoś tak już był albo może wybiera się w tym terminie?? :)
nusia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witam!
Od poniedziałku, 13 kwietnia rozpoczynam kurację w Chrobrym. ;) Pakowanie i podróż lekko mnie przeraża! Najprościej byłoby ciągnąć za sobą dom na kółkach, a przynajmniej szafę. To chyba bolączka wszystkich kobiet. Chcemy ładnie wyglądać, przy tym nie nadwyrężać się bagażem. Obiecuję podzielić się spostrzeżeniami (obiektywnie!), jak tylko otrzymam dziuplę na pobyt.
Pozdrawiam
nusia
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam nusia :) Od 13.04 to już jesteś na miejscu?Z jakiej miejscowości jechałaś?ii czy dużo ludzi podróżuje teraz pociągiem?Życze miłego towarzystwa i owocnej rehabilitacji :P ;) barba
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam :) mam już bilet. Z Katowic-Wysokiej Kamieńskiej bezpośrednio.Czy naprawdę nie ma chętnych? może na miejscu się okaże ,że jest sporo ludzi ze Sląska????Pozdrawiam :P ;)
nusia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witam!
Zorientuj się, czy złapiesz połączenie z Wysokiej Kamieńskiej do Kamienia. Z tej miejscowości nic nie jedzie, poza osobówką.

Pozdrawiam
nusia
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

nusia nie żartuj :( czyżby nie było żadnego autobusu ,ani busa? podobno z Wysokiej Kamiennej do Kamienia jest 17km. jęśli nic nie pojedzie to ma 5 godzin czekania :( załamałaś mnie.
ODPOWIEDZ