amer-pol polanczyk

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
majka55
Na forum od: 25 kwie 2014 22:24
Oddział NFZ: Śląski

amer-pol polanczyk

Post autor: majka55 »

Proszę o najnowsze wiadomości.nigdy tam nie byłam.Może ktoś cos napisze,czy jest w pokojach dostęp do Wi-Fi,jak z telewizorem,radiem ,czajnikiem. Czy zabiegi są cały dzień czy tylko do obiadu. Będę wdzięczna za informacje.Jade NFZ-tu
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 16 razy
Podziękowano: 26 razy

Re: amer-pol polanczyk

Post autor: ewasz »

Witaj Majka :kwiat:
Na 3 stronie "ededi" pisze o Amer ... dalej nie szukałam ale na pewno są informacje.
Wpisz powyżej z lewej strony wpisać nazwę interesującego Cię sanatorium i powinnaś otrzymać wiadomości o tym sanatorium.
Poczytaj też "Wyjeżdżam do sanatorium" tam też powinnaś coś znaleźć :)
Pozdrawiam :kwiat:
kaka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2012 13:52

Post autor: kaka »

Byłem tam 2 lata temu i teraz jade po raz drugi. Amer Pol to duże sanatorium. Pokoje całkiem ładne. Jedzenie na 2 tury nawet dobre. Bierz pokój od ulicy to będziesz miała słonce.Telewizor trzeba wypozyczyć. WI-FI nie wiem bo nie korzystałem. Internet jest na dole w przy recepcji. Czajniki na korytarzu ale weż swój bedzie wygodniej tylko chowaj przed sprzątaczkami bo donoszą . Ogólnie miejsce fajne dlatego cieszę się żę jadę tam znowu. Jest tam chyba nawiększy luz ,nikt nikogo nie sprawdza i nie kontroluje. A kiedy jedziesz bo ja od 26 maja. Jak masz jeszcze pytania chetnie Ci odpowiem.
majka55
Na forum od: 25 kwie 2014 22:24

Post autor: majka55 »

Dziękuje za odpowiedzi. Ja zaczynam turnus 5maja.Jak będzie Wi-Fi to mogę na udzielać informacji
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2012 22:16
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ededi12 »

majka55 pisze:Dziękuje za odpowiedzi. Ja zaczynam turnus 5maja.Jak będzie Wi-Fi to mogę na udzielać informacji
w 2012 wi-fi było w pokojach.Czasami troszkę muliło ale dało się przeżyć ;) ;) Ale masz fajnie Polańczyk ,Solina mmmmmm a jak pogoda będzie do tego to już niczego nie brak :D :D. Ja 3go maja rozpoczynam turnus w Szczawnicy chciałam Polańczyk ale ............... no ale nie wyszło.
Szczawnica też jest piękna :D :D
Pozdrawiam i udanego wypoczynku ;) ;) :kwiat: :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ