Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Janeczku --mogę tak pisać ? jadę w lipcu i szkoda że prywatnie i tylko na 14 dni -wtedy nie ma towarzystwa jak na normalnym sanatoryjnym turnusie.Będę w Tulipanie gdy "turnusowi" kuracjusze już będą zadomowieni a ja nowa się zjawię w połowie ich "leczenia" .Na normalny turnus długo sobie poczekam -oj długo
jan19557 pisze:Stokrotko o ile dorze pamiętam pisałaś nie dawno, że dopiero masz zamiar wybrać się do sanatorium na jesieni. Piszesz takie ładne wierszyki, że zaczynam zazdrościć Franckowi.
Nie ma czego zazdrościć Francek przepadł jak kiedyś Radwan i Cezary
radwan znalazł sobie pewnie lepszy towar a czarusia admin przepędził Czaruj stokrotko Fransiszka, pisz ładne wierszyki może znajdzie się miejsce między motylkami, bączkami
6basia6 wszystko możliwe -tylko wiesz co? zastanawiam się czy tam jest moje miejsce _pośród motylków i bączków im dłużej myślę, tym mniej mnie się podoba taaakie towarzystwo
Franciszek! Ja chcę i to bardzo tylko jak to ogarnąć -ja w Ustroniu Ty w Szczawnicy i te terminy rozbieżne
Spójrz --oko już podmalowałam -moja koleżanka ubrała czerwoną pełną miłości sukienkę --ona nawet połyskuje
Franciszek i sam widzisz --jesteśmy dwie chętne tylko każda w innym kierunku pojedzie.Hej! załatw nam miejsce w pokoju-może coś się da wymyślić by razem spacerować.W Szczawnicy byłam w Nauczycielu to chętnie oprowadzę po okolicy.
Francek masz takie możliwości a ty wciąż kaprysisz. Żeby było ładnie i składnie do tej dwójeczki zaproś dwie babeczki a jeśli boisz się babeczki przyprowadź sobie owieczki. One na pewno nie zwrócą uwagi na twoje chrapanie i bączkowanie. Powodzonka