Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
jan19557 pisze:Francek masz takie możliwości a ty wciąż kaprysisz. Żeby było ładnie i składnie do tej dwójeczki zaproś dwie babeczki a jeśli boisz się babeczki przyprowadź sobie owieczki. One na pewno nie zwrócą uwagi na twoje chrapanie i bączkowanie. Powodzonka
jan19557 pisze:Francek masz takie możliwości a ty wciąż kaprysisz. Żeby było ładnie i składnie do tej dwójeczki zaproś dwie babeczki a jeśli boisz się babeczki przyprowadź sobie owieczki. One na pewno nie zwrócą uwagi na twoje chrapanie i bączkowanie. Powodzonka
Dwie chętne" babeczki" już są --a Francek nie zna się na rzeczy i ciągle swoje zostaną dla Niego pewnie te zabłąkane owieczki wszak w Pieninach i owieczki się znajdą
Stokrotko witam Cię jak w znanej piosence. Jedziesz prywatnie więc jaki problem zrezygnuj z Ustronia i wybiesz Szczawnicę, wszak to też góry i to jakie urocze. Byłem tam kilka lat temu w budowlanym. Franckowi zostaną chyba spacery w stronę Słowacji i dokarmianie pstrągów.
franciszek pisze:janie ....... z " geometrii" to jestem slaby
Oj nie marudź -po co Ci geometria ?,mierzyć nas nie będziesz a trójkącik to wszędzie znajdziesz --nawet na drzwiach jakże bym przełożyła wyjazd i góry wyższe bym widziała.Ale z urlopem w maju krucho. Napisz w którym ośrodku będziesz ,bo tak same górki -i raczej ciągle pod górkę.Tego już doświadczyłeś -szukasz towarzystwa do pokoju i też pod górkę co?
Basia Basia Basia i znów nawinęła mi się piosenka i nucę dla ciebie żebyś nie poczuła się gorsza od Stokrotki. A tak wogóle dokąd nad morze i w jakim terminie bo ja też będę nad morzem w lecie od 30 .07 Stegnach