Polanczyk Dedal

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
krzysiek23
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2013 12:12
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 21

Re: Polanczyk Dedal

Post autor: krzysiek23 »

Witam powiedz jeszcze czy mozna wracac po 22?
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 161 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Nie wiem czy wolno wracać po 22 ...wracałam przed :lol: zresztą to taka miejscowość że po 22 nie ma życia :)
samanta
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2012 16:55
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: samanta »

Witaj Krzysiek 23 ,również podpisuję się pod tym, iż Dedal to znakomity wybór :D nic dodać nic ująć ! Miałam wątpliwości co do opinii, że jest to najlepsze sanatorium w Polańczyku jednak muszę przyznać że są to trafne opinie ,z pobytu w nim byłam bardzo zadowolona a dyrektor nie taki straszny jak o nim mówią a w ogóle jakaś dyscyplina musi być bo różni ludzie przyjeżdżają :roll: A co do powrotów po 22 nie ma szans drzwi zamknięte i nocleg na parkingu w aucie :roll: Panie w recepcji pilnują i nie ma zmiłuj się,ale tak poważnie nie wiem jak to wygląda latem bo ja byłam w listopadzie i nie było potrzeby by o tej porze wracać.Życzę udanego pobytu na pewno powinieneś być zadowolony acha korzystaj z organizowanych wycieczek bo warto ! :P Pozdrawiam
krzysiek23
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2013 12:12
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: krzysiek23 »

Wielkie dzieki a do kąd sa wycieczki? Ile zabiegów jest dziennie? :)
ODPOWIEDZ