Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Stokrotko, rozmawiałam z córką i powiedziała mi, że najlepiej do Rybnika pojechać osobiście do przebadania do pani ordynator a nie załatwiać telefonicznie.
Prawdopodobnie pani ordynator przyjmuje w środy. Najlepiej zadzwonić i spytać dokładnie.
Ordynator: 32 429-1950 Wiśniowska Bernadeta
Dyżurka lekarska: 32 429-1988
Oddziałowa: 32 429-1951
Sekretariat: 32 429-1962
Punkt Pielęgniarski: 32 429-1966
Link do strony szpitala : http://www.szpital.rybnik.pl/rehabilitacja.html
jan19557 pisze:jan19557 napisał........ Czy byłaś w Stegnach? Jeśli tak skrobnij słów kilka.
Rzeczywiście powinienem napisać w Stegnie a nie w Stegnach. Samo słowo Stegny nie jest chyba błędem ponieważ odmieniejąc słowo Stegna w dopełniaczu (kogo czego) będzie właśnie Stegny o ile się nie mylę. Takie przejęzyczenia czasem się zdarzają jak się siedzi przed kompem. Za błąd przepraszam i obiecuję się poprawić.
I mnie też sie zdarzają Stegny to chyba dzielnica Warszawy a Stegna to mała mieścinka (urocza)z Pięknym kościółkiemi zabytkowym malowidłem .Robi wrazenie.
A tak się starałam ,wiersze dla Francka pisałam ....chłopak jak to zresztą bywa --jak już coś do czego_ to zmywa się na całego.....
Innej teraz bajeruje i spotkania obiecuje
Dziewczyny nie żałujcie tylko na przyszłość mała rada, z facetem czasem trzeba jak z kobietą delikatnie , pomalutku i z odrobiną romantyzmu a wy chciałyście go wyrwać na siłę. Odnoszę wrażenie, że wszystko sobie zaplanował. Moje wyrazy współczucia.
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2014 19:47 przez jan19557, łącznie zmieniany 1 raz.