Sanatorium z ZUS
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Sanatorium z ZUS
- aniag
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 mar 2014 16:51
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 3
- Lewek
- Przyjaciel forum

aniag pisze:tylko ze niewiem do ktorego lekarza lecze sie i u ortopedy i u neurologa ,wizyte u ortopedy mam wczesniej ,ale bardziej zalezy mi na leczeniu kregoslupa wiec musze na nerurologa do 26 maja czekac buuuuuuuuuu
Ja pierwszy wniosek miałam wypełniony przez ortopedę, nie miałam żadnych problemów w przyznaniu sanatorium. W sumie lekarz orzecznik wymaga tylko wyników badań, tomografu lub rezonansu. Teraz składałam drugi raz, ale wypełniał mi neurolog. Jeśli masz pytania to służę pomocą
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Oprócz informacji o chorobie głównej w tym wypadku Neurologicznej nie zawadzi aby lekarz wypisujący wpisał współistniejąceaniag pisze:tylko ze niewiem do ktorego lekarza lecze sie i u ortopedy i u neurologa ,wizyte u ortopedy mam wczesniej ,ale bardziej zalezy mi na leczeniu kregoslupa wiec musze na nerurologa do 26 maja czekac buuuuuuuuuu
-
Rachel
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
No to cudnie, że masz szczęście, to pewnie jesteś zdrowia, to po co Ci sanatorium?usia112 pisze:a wszystkim wnioski przyjmuja? martwie się ze przy moim szczesciu to pewnie mi odrzuca
- aniag
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 mar 2014 16:51
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 3
wiec moge prosic ortopede?mimo ze bardziej zalezy mi na kregoslupieagalew pisze:aniag pisze:tylko ze niewiem do ktorego lekarza lecze sie i u ortopedy i u neurologa ,wizyte u ortopedy mam wczesniej ,ale bardziej zalezy mi na leczeniu kregoslupa wiec musze na nerurologa do 26 maja czekac buuuuuuuuuu
Ja pierwszy wniosek miałam wypełniony przez ortopedę, nie miałam żadnych problemów w przyznaniu sanatorium. W sumie lekarz orzecznik wymaga tylko wyników badań, tomografu lub rezonansu. Teraz składałam drugi raz, ale wypełniał mi neurolog. Jeśli masz pytania to służę pomocą![]()
![]()
- Lewek
- Przyjaciel forum