Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Taj zgadza się ODMIANA
Ale pierwszy Raz mam skierowanie na Nową chorobę i zostałem po ..nomen-omen po 30 latach do Zmiany choroby Podstawowej.
stąd też i te OBAWY !!!
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2014 21:20 przez darek, łącznie zmieniany 1 raz.
agalew ,na pewno nie napisze,na pewno nie napisze --wystraszył się na amen a tak liczyłam na męskie ramię posród gór i chmur Francek zwiał A darek choć z mojego regionu też wydziwia napisać ? czy nie napisać ? ale ma dylemat