Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Czy ktoś z Szanownych Państwa Forumowiczów był bądź zna sanatorium "Stary Zdrój" w Polanicy - Zdroju? W wyszukiwarce nic nie znalazłam. Będę wdzięczna za uwagi.
Trzy razy pytałam, a teraz sama odpowiem, choć przyznaję nie byłam osobiście, tylko na podstawie relacji kogoś z rodziny. Sanatorium kameralne ok. 60 osób. Bardzo dobre warunki zakwaterowania. Pokoje dobrze wyposażone. W dwójeczce były łóżka, stoliki nocne, lampki, spora szafa, stół, fotele, czajnik, naczynia. Łazienki bardzo ładne, czyste.Pokoje 1, 2, 3 osobowe. Obiekt położony tuż przy pięknym parku zdrojowym. Zabiegi na dość dobrym poziomie, ośrodek nie posiada basenu. Wyżywienie wystarczające, chyba, że ktoś lubi większe porcje , wtedy niekoniecznie. Polanica piękna.