Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ponieważ jest dużo zapytań o aktualne przepisy dotyczące różnych form leczenia ,proponuję byśmy tutaj kierowali zapytania oraz umieszczali odpowiedzi
Pozdrawiam
Andżelika
Tojka, myślę, że założycielce tematu nie chodziło o posty nie zawierające treści, a jedynie linki do zewnętrznych stron. Przypominam też, że umieszczanie linków jest niezgodne z Regulaminem Forum. Poza tym zawartość tych artykułów nie wnosi żadnej nowej wiedzy prócz tej zawartej na stronach http://www.nasze-sanatorium.pl.
Pozdrawiam
[quote="administrator"]Tojka, myślę, że założycielce tematu nie chodziło o posty nie zawierające treści, a jedynie linki do zewnętrznych stron. Przypominam też, że umieszczanie linków jest niezgodne z Regulaminem Forum./quotee
taaaa, pewnie jej nie o to chodzilo, ale cos na poczatek chcialam wrzucic
to , ze linków nie mozna dawac - sorry nie doczytałam - o litość proszę
nadal jednak oferuję "przepisową" pomoc, jako, że ciutke siedze w przepisach
dwa dygi + buziak dla administratora za poprawienie moich pokolorowanych literek z poprzedniego postu
Witam ,tak admin ma rację właściwsza byłaby treść , niż linki ,ponieważ pytamy w różnych tematach ,potem innych odsyłamy po odpowiedzi do tych miejsc ,a tak byłby porzadek.
Ale Tojka nie zrażaj się ,to że zareagowałaś natychmiast to tylko świadczy na Twoją korzyść, miło jest spotykać życzliwych ludzi , chcacych pomóc innym.
Pozdrawiam Ciebie bardzo serdecznie życzę miłego ciepłego dnia
,