Ja liczylam na czerwiec, urlop juz dogadany, a tu masz babo placek
Mam cichutką nadzieje,że moze jednak nastapi jakis zwrot.
Pozdrawiam

jurek777 pisze:WitamA u mnie dzisiaj ostro w dól o ...2 numerki
![]()
![]()
ale zawsze coś,nie mogę powiedzieć,że zastój
![]()
![]()
Najważniejsze,że za 17 miesięcy znowu jadę
![]()
![]()
Pozdrawiam:)

witaj iwcia - ja i jurek777 '' my '' z lubelskiego i chyba nawet z jednej delegatury wiec u nas albo zniechęcająiwcia pisze:Jurek777dwa numerki tylko w doł? no w takim tempie to mialabym pewne obawy, że wyjedziesz za 17 miesiecy....
Prognozy czasu oczekiwania zwykle się sprawdzaja, więc spadek numerków musi sie przyspieszyc.
A swoja drogą zastanawia mnie to dlaczego teraz jest takie zółwie tempo....I to w wielu oddziałach NFZ.
Oczywiście życze Tobie i wszystkim oczekującym otrzymania skierowania w jak najszybszym czasie.![]()
Beata2702wiesz, że to mozliwe
....zniechęcić

iwcia pisze:Tak, wyjazdy koercyjne tamują nam droge.Ale przecież sezon dopiero sie zaczyna i one bedą całe latoPrzez te letnie miesiące nasze numerki miałyby spadac tak wolno
Jesliby tak było, to latwo policzyc, że nie mielibysmy szans na otrzymanie skierowania w prognozowanym terminie.....
Cos tu jest nie takTempo teraz zmalało, ale musi sie wyrownac, w przeciwnym razie na wyjazd będziemy czekac o wiele dłużej niż to przewidywane.
Ja sie trochę niecierpliwię, bo to juz koncowka wyczekiwania, zaplanowany urlop, itp.