Oczywiście. Ja nie przebywam na zwolnieniu i nie przebywałam wcześniej, pomimo tego wyjeżdżamusia112 pisze:chcialam sie zapytac czy nie korzystajac ze zwolnienia lekarskiego tez mozna wyjechac do sanatorium ze zus-u?
Komisja w ZUS-ie
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Komisja w ZUS-ie
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
usia112 pisze:a kiedy wyjezdzasz i jak dlugo czekalas na komisje?
Na komisję czekałam 2 tygodnie. Wyjazd po 5 miesiącach. Było jedno wolne miejsce na wcześniejszy termin ( o miesiąc) , ale mi nie pasowało.
Czy ktoś z forumowiczów może mi powiedzieć/napisać gdzie na chwilę obecną wysyła śląski ZUS i jakie są terminy wyjazdów ?
Pozdrawiam
-
gosiulek2002
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 21 lip 2010 12:52
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 6
Ja miałam komisje na początku kwietnia ,wyjeżdżam 21 sierpnia Wysowa sanatorium Biawena na drogi oddechowe.Bea71 pisze:Witam.
Czy ktoś z forumowiczów może mi powiedzieć/napisać gdzie na chwilę obecną wysyła śląski ZUS i jakie są terminy wyjazdów ?
Pozdrawiam
Bardzo dziękuję Ci za odpowiedź. Do sierpnia jeszcze trochę czasu, ale w sumie szybko zleci. Jak wyglądała Twoja komisja? Udało Ci się trafić na fajnego lekarza? Czego od Ciebie wymagał?gosiulek2002 pisze:Ja miałam komisje na początku kwietnia ,wyjeżdżam 21 sierpnia Wysowa sanatorium Biawena na drogi oddechowe.Bea71 pisze:Witam.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
B.
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
jest na prawdę spory wybór...Bea71 pisze:Witam.
Pozdrawiam
tylko trzeba panią / panienkę / pana przy kompie umiejętnie zachęcić do wyszukania interesującej nas lokalizacji ....
a gdzie byś tak chciała dobra duszyczko ?