Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
nika731207 pisze:Afa - małpa
Ajnaf- nie wiem
Ajsbajna- golonka
Ameryka- d..a
Ancug- garnitur
Antrejka- przedpokój
Małgosiu nie rób mi już takich testów
Kaszeba tylko brak....jak ten da coś po kaszebsku to tłumacza trzeba.
Mam przyjaciółkę ze Śląska,nikt nie poznał by w codziennej mowie,że w ogóle mówi gwarą.Ale jak dzwoni do niej koleżanka ze szkoły to zawsze przechodzą na swój język.Bardzo lubię ich słuchać.
Ma teściową z Kaszub, jak zacznie mówić po kaszubsku to potrzebuję tłumacza Ale w sumie to super, ze każdy region ma swoją gwarę . Nasz Polska to cudny kraj