Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziewczynki na dole w linku urodziny pisze administrator .....czyżbyśmy coś przeoczyły ...sprawdźcie proszę ...bo nie chcę wyjść na blondynkę a i pozdrawiam wszystkich co odpoczywają co wracają do zdrówka i tych co dziś pukają w klawiaturkę ..Buziaki
Dziewczynki a ja widzę ...tylko jak mnie pamięć nie myli to adminowi na jesieni składaliśmy chyba życzenia ...może ktoś pamięta...sprawdźcie ona się wyświetla na stronie głównej ..nas statystykami ...jak naciśniecie krateczkę forum ...
Ja mam statystyki na dole, żadnej krateczki nie mam... Tak jak Anusi nigdy nie wyświetlały mi się wiadomości o urodzinach....może to zależy od przeglądarki?