Komisja w ZUS-ie
Re: Komisja w ZUS-ie
Oj..marzy mi się morze, ale pewnie to mało prawdopodobne. A jakie nasz "Szanowny ZUS" ma propozycje? Posiadasz jakąś wiedzę w tym temacie?jacky6 pisze:jest na prawdę spory wybór...Bea71 pisze:Witam.
Czy ktoś z forumowiczów może mi powiedzieć/napisać gdzie na chwilę obecną wysyła śląski ZUS i jakie są terminy wyjazdów ?
Pozdrawiam
tylko trzeba panią / panienkę / pana przy kompie umiejętnie zachęcić do wyszukania interesującej nas lokalizacji ....
a gdzie byś tak chciała dobra duszyczko ?
...
![]()
Pozdrawiam
B.
p.s.
Dziękuję za "dobrą duszyczkę", to bardzo miłe
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Poza tym na pewno ktoś jeszcze tu coś napisze
Tak, narząd ruchu. Szkoda,że w nasz ZUS nie ma ośrodków nad morzem. A może orientujesz się jakie są możliwości co do miejscowości gdzie są kierowani pacjenci.agunia3 pisze:Czyli narząd ruchu? Mój orzecznik mówił, że Zus z naszego rejonu ma ośrodki tylko na południu Polski. Ktoś już tu na forum wrzucał mapkę z ośrodkami Zus. Z tego jaki ja miałam termin oczekiwania i z tego co tu czytałam to średnio czas oczekiwania od komisji do wyjazdu to 3-5 miesięcy choć w okresie letnim ciężko się ''wcisnąć''![]()
Poza tym na pewno ktoś jeszcze tu coś napisze
B.
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
jeśli wyjdziesz od orzecznika z decyzją leczenia stacjonarnego to wszystko teraz zależy na ile uśmiechniesz się do dysponentki skierowań...Bea71 pisze: Oj..marzy mi się morze, ale pewnie to mało prawdopodobne. A jakie nasz "Szanowny ZUS" ma propozycje? Posiadasz jakąś wiedzę w tym temacie?
Pozdrawiam
B.
p.s.
Dziękuję za "dobrą duszyczkę", to bardzo miłe
one mogą więcej niż nawet myślisz...
i nie krępuj się wyrazić swojego marzenia...
marzenia lubią się spełniać...
czego Ci serduchno życzę ...
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Staż sanatoryjny: 3
Mimo, że jesteśmy z jednego regionu to co komisja to może być inaczej dlatego może popytaj też w swoim Zus.
Miłego dnia
B.
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
po powrocie możesz mieć akurat całkiem odmienną opinię...Bea71 pisze:
Właśnie ze względu na termin ( październik) wybrałam Ustroń. Choć nie do końca jestem zadowolona z tego wyboru.
B.
zapodaj jeno nazwę obiektu - rzecz jasna dyskretnie - bo Max nie śpi ...