Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
nika731207 pisze:Tak właśnie myślałam . Trzy lata temu byłam na majówce w Myczkowcach , przy okazji odwiedziłam Polańczyk i bardzo podobały mi się te tereny
Nika jak będziesz w Polańczyku to koniecznie jedź w wysokie Bieszczady , tam jest co podziwiać , chociaż tereny wokół Soliny też są urocze .
A ja majówkę spędzam w mieście. Jutro zjeżdżają się goście...Pozwiedzamy Trójmiasto i okolice. Pojedziemy do Rewy, do Gdyni i pewnie w kilka innych ciekawych miejsc także mam zamiar spędzić aktywnie czas
nika731207 pisze:Tak właśnie myślałam . Trzy lata temu byłam na majówce w Myczkowcach , przy okazji odwiedziłam Polańczyk i bardzo podobały mi się te tereny
Też byłam w Myczkowcach trzy lata temu tylko w wakacje oczywiście odwiedziłam Solinę i zakochałam się w tym miejscu. Mam zamiar tam jeszcze wrócić. Tylko nie wiem kiedy