Majóweczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: Majóweczka

Post autor: Felice »

Ja kocham Warszawę w wolne dni.Luz,spokój,niewielki ruch.....a wtedy umawiamy się na spacery w miejsca,gdzie w normalne dni nie da się przejść.Ze względu na względy ;) za wiele nie planuję,ale park w Łazienkach zaliczę.Teraz będę przyjmować znajomych,którzy poczuwają się do obowiązku odwiedzania chorej.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

......O miło wspominam zeszłoroczną majówkę ....było cudownie spędziłam ją z przyjaciółmi i poznałam nowych wspaniałych ludzi z którymi mam do dziś kontakt :D o Was piszę :lol: :lol: i gdybym nie miała spotkania z większa liczbą osób to znów zabrałabym swój pakiecik na spotkanko ...no i ten wyjazd do Sanatorium pokrzyżował troszkę plany ...ale maj ma 31 dni i pewnie się z wami spotkam ...Miłej majówki Wam życzę :) :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam a ja się pakuję na wyjeżdzik sanatoryjny po.....majóweczce :D wreszcie ;) :lol:
Awatar użytkownika
Atja
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2014 18:58
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 13
Podziękował: 1 raz

Post autor: Atja »

Kruszynko i gdzie jedziesz? Przez jakiś czas śledziłam Twoje wpisy, ale później się zgubiłam... :-( Ale w sumie gdzie by nie było, będzie super... pora roku piękna i życzę dużo odpoczynku...

Ja natomiast na majówki od kilku lat wypuszczam się w najbardziej zapuszczone lasy,,, żeby nie spotykać tych tabunów ludzi, którzy wyjeżdżają, żeby odpocząć... ale co to za odpoczynek, jak wszędzie tłok... :-)

Pozdrawiam i życzę wszystkim odpoczynku i pięknej pogody!!
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

....A ja dziś Kruszynko nie mam siły na pakowanie ....chyba pośpię a jutro to zrobię ...bo ja jak daleko to się cieszę że jadę a jak trzeba wyjechać to znów wiem że będę bardzo tęsknić ...taka przewrotna natura ...Odpoczywaj i relaksuj się pięknymi widokami :)
forumowicz

Atja jade do osławionego Iwonicza przez nasze koleżanki i nie tylko forumowe :roll: ;) :lol:
Juz niebawem.
Elunia ja pakuję się już od tygodnia i nici w walizce ha ha ha
Biegam po miescie codziennie tyle tych niezbędnych drobiazgów potrzebuje kobietka ;) :lol:
Ostatnio miałam okazje obserwować przystojnego Pana jak spakowała Go żona :lol: :lol:
Musiał nadrabiać na turnusie tylko urodą i taktem ,bo reszta była skąpa. :lol:
Oj zobaczę te piękne tereny tylko to wdrapywanie się na górkę :lol:
forumowicz

Bardzo wam koleżanki dziękuję za życzenia ,zapewne będzie ok :? :oops: :lol: Zawsze tak mam .....że jest ok :D
Może coś skrobnę ;)
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

anusia153 pisze:A ja jutro z samego rana w Bieszczady jadę , mam zamiar wejść na połoninę Wetlińską do Chatki Puchatka na herbatkę i może w sobotę na Tarnicę od Wołosatego jak tylko pogoda dopisze , a jak nie zawsze można do Chaty Wędrowca na pyszne placki z jagodami i spacerkiem przejść się na sine wiry . :D

Anusia w takim razie życzę wspaniałej pogody :D :D :D Choć znając Życie na Tarnicy i tak wiać będzie :lol: :lol: :lol: Pilnuj głowy żeby Ci nie urwało :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 sty 2013 11:15
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: dziunia60 »

A ja już od soboty jestem na majówce, na działce,wczoraj i dziś przepiękna letnia pogoda, dziś pierwszy raz do was zajrzałam i zobaczyłam nowy temat.Pozdrawiam wszystkich ,którzy wyjeżdżają i tych co zostają w domach.Miłego wypoczynku :kwiat: :kwiat: :serce:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Nika jak trafi Ci się towarzystwo chodzące po górach i jeśli zdrówko pozwoli( ...oczywiście kręgosłup) koniecznie wybierz się chociażby na Połoninę Wetlińską :serce: :kwiat: :serce:
ODPOWIEDZ