seks w sanatorium.

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Re: seks w sanatorium.

Post autor: medi »

Ja jednej rzeczy nie pojmuję ,po co są tworzone takie tematy :?: :evil: Po to żeby podjudzać :?: Co to za wierność jeżeli jest spowodowana tylko brakiem okazji :?: :P Zdrady były ,są i będą i pobyt w sanatorium nie ma tu nic do rzeczy ,w sanatorium nikt nikogo nie zgwałci ,nie chcesz to nie będziesz i nikomu nic do tego .A taką bezsensowną pisaniną tylko podjudzacie do głupich komentarzy :idea:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Sex w sanatorium nie musi mieć nic wspólnego że zdradą - zawsze to podkreślam . Tam nie jeżdżą wyłącznie ludzie , którzy na codzień są w stałych związkach .
Poza tym sex uprawia się w każdym miejscu na świecie więc mnie raczej śmieszy takie stawianie pytania. Jeżeli ktoś chce - niech się kocha , jezeli ktoś nie chce lub nie może - też dobrze :-)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Dokładnie Aga więc nie bardzo mi się podoba robienie z przy tym takiej taniej sensacji rodem z Fakt-ów :evil:
forumowicz

Ja mam wrażenie, że najwięcej najbardziej ekscytują się cudzym sexem ci, którzy już nie mogą ;-)Z grzecznosci nie wspomnę o tych, którzy o swoich podbojach opowiadają ;-)
forumowicz

Przecież w sanatorium ludzie sie leczą Sex ?Ja w sanatorium nie spotkałem się z czymś tak obrzydliwym 8-)
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Beataa2702 »

AgaC pisze:Ja mam wrażenie, że najwięcej najbardziej ekscytują się cudzym sexem ci, którzy już nie mogą ;-)Z grzecznosci nie wspomnę o tych, którzy o swoich podbojach opowiadają ;-)
:lol: :lol: :lol: AgaC bardzo dobre spostrzeżenie też mam takie samo zdanie na ten temat - g... widział, g...... robił w d.... był - ale, ach.... och ..... - niekończące się opowieści ..... - pozdrawiam i życzę zdrówka :kwiat:
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 24 sty 2013 18:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: kociu »

A ja nie rozumię po co bijecie tą piane ,skonczyc temat i po problemie :!: :!: :!:
forumowicz

Jeśli ktoś powołuje,otwiera ,pisze ,wszystko jedno jak to określę nowy temat ,to chce uczestniczyć w pogaduchach z innymi .Nie można tego negować takie jest moje skromne zdanie.
A jeśli komuś temat nie leży wcale nie musi się wypowiadać :(
Takim traktowaniem po co itd .....dajemy przywolenie na bla blanie :twisted: w jednym temacie :lol: czy ktoś chce czy nie .A to nie chodzi chyba o to na forum niezależnie jakim.
Wyrozumiałość to fajna cecha' :)
Pozdrawiam :kwiat:
forumowicz

Polak to takie stworzenie, że każdy chce postawić kropkę nad i, i temat się rozwija, i jeżeli tak ma być, to niech jest. Społeczeństwo jest różne i każdy ma swoje doświadczenia, poglądy, i jak ma wolę wypowiedzenia się to niech to robi, tylko niech nie narzuca swojego zdania innym, i nie obraża. Dobrze, że ludzie mają odmienne zdania, zachowania, bo co by było gdybyśmy byli tacy sami. Świat byłby cholernie ;) nudny, a życie totalną porażką :shock: Pozdrawiam Tych co lubią i tych co nie lubią..., tych co w sanatorium, i tych pod pierzyną, i.t.d., i.t.d :kwiat: :lol: :lol: :lol: I w tak seksownym stylu wskoczyłam w tysiaka :D :lol: :lol: :lol:
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Beataa2702 »

kociu :kwiat: temat jest dobry dla tych co żyją w świecie iluzji - widzą co chcą widzieć , słyszą co chcą słyszeć ....etc...- może uzmysłowią sobie że rzeczywistość jest inna i że sanatorium to nie dom rozpusty, i nie wrzuca sie wszystkich do tzw'' jednego gara'' są jeszcze środowiska w których mieszkamy , że jak to - kobieta pojechała do sanatorium, zostawiła męża, dzieci to już wiadomo po co .....- z przykrością się tego słucha ......
Zablokowany