seks w sanatorium.

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: seks w sanatorium.

Post autor: Sloneczko »

kociu pisze:A ja nie rozumię po co bijecie tą piane ,skonczyc temat i po problemie :!: :!: :!:
Przecież Medi :kwiat: już dawno pisała....po co komu takie temaciki :o :shock: :roll:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

6basia6 pisze:Polak to takie stworzenie, że każdy chce postawić kropkę nad i, i temat się rozwija, i jeżeli tak ma być, to niech jest. Społeczeństwo jest różne i każdy ma swoje doświadczenia, poglądy, i jak ma wolę wypowiedzenia się to niech to robi, tylko niech nie narzuca swojego zdania innym, i nie obraża. Dobrze, że ludzie mają odmienne zdania, zachowania, bo co by było gdybyśmy byli tacy sami. Świat byłby cholernie ;) nudny, a życie totalną porażką :shock: Pozdrawiam Tych co lubią i tych co nie lubią..., tych co w sanatorium, i tych pod pierzyną, i.t.d., i.t.d :kwiat: :lol: :lol: :lol: I w tak seksownym stylu wskoczyłam w tysiaka :D :lol: :lol: :lol:
Basieńko :kwiat: obyć trwała na forum z następnymi tysiączkami :D ......wszystkiego najlepszego :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

losmiel pisze:Ja to po zabiegach zamykam sie w kibelku i tak se siedza do białego rana,co by mnie jakoś obrzydliwość seksualna nie dopadła ;) 8-)
:) :D jasne ...całkiem cie rozumiem[ obrazek zewnętrzny ]
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Basiu
Załączniki
images.jpg
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

6basia6 pisze:Polak to takie stworzenie, że każdy chce postawić kropkę nad i, i temat się rozwija, i jeżeli tak ma być, to niech jest. Społeczeństwo jest różne i każdy ma swoje doświadczenia, poglądy, i jak ma wolę wypowiedzenia się to niech to robi, tylko niech nie narzuca swojego zdania innym, i nie obraża. Dobrze, że ludzie mają odmienne zdania, zachowania, bo co by było gdybyśmy byli tacy sami. Świat byłby cholernie ;) nudny, a życie totalną porażką :shock: Pozdrawiam Tych co lubią i tych co nie lubią..., tych co w sanatorium, i tych pod pierzyną, i.t.d., i.t.d :kwiat: :lol: :lol: :lol: I w tak seksownym stylu wskoczyłam w tysiaka :D :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Basiu czyli jednym słowem seks w sanatorium pomógł Ci wejść w tysiaka :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

AgaC pisze: Teska , ale przecież nie tylko mężczyźni się sprawdzają ;-)
Z pewnością AgaC, tylko że ja z takiej gry odpadam :?
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Nie mówiłam do Ciebie personalnie ;-)
Miałam na myśli to, że czasem i kobiety i mężczyźni uprawiają sex tylko po to, żeby się sprawdzić , dowartosciowac czy rozerwać .
Czy się to komuś podoba czy nie to już zupełnie inny temat :-)
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Domyślam się AgaC, że nie było to personalne stwierdzenie :)
Wydaję mi się, że jestem tolerancyjną osobą i na prawdę nie ma dla mnie znaczenia z jakiego powodu ktoś uprawia sex. Czy z miłości, fizycznego pożądania, czy sprawdzenia samego siebie... To przecież indywidualna sprawa każdego z nas. Dla mnie najważniejsze by miało to "smak" i nie budziło "zniesmaczenia" u innych :)
A sex.... hmmmmm...... czy nie po to żyjemy, by czerpać z życia to co najpiękniejsze ;)
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Seks jest jak woda. Bez jednego i bez drugiego nie można żyć i wszyscy je lubią.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Zablokowany