Przecież Medikociu pisze:A ja nie rozumię po co bijecie tą piane ,skonczyc temat i po problemie![]()
![]()
seks w sanatorium.
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Re: seks w sanatorium.
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

Basieńko6basia6 pisze:Polak to takie stworzenie, że każdy chce postawić kropkę nad i, i temat się rozwija, i jeżeli tak ma być, to niech jest. Społeczeństwo jest różne i każdy ma swoje doświadczenia, poglądy, i jak ma wolę wypowiedzenia się to niech to robi, tylko niech nie narzuca swojego zdania innym, i nie obraża. Dobrze, że ludzie mają odmienne zdania, zachowania, bo co by było gdybyśmy byli tacy sami. Świat byłby cholernienudny, a życie totalną porażką
Pozdrawiam Tych co lubią i tych co nie lubią..., tych co w sanatorium, i tych pod pierzyną, i.t.d., i.t.d
![]()
![]()
![]()
I w tak seksownym stylu wskoczyłam w tysiaka
![]()
![]()
![]()
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

losmiel pisze:Ja to po zabiegach zamykam sie w kibelku i tak se siedza do białego rana,co by mnie jakoś obrzydliwość seksualna nie dopadła![]()
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Staż sanatoryjny: 4
6basia6 pisze:Polak to takie stworzenie, że każdy chce postawić kropkę nad i, i temat się rozwija, i jeżeli tak ma być, to niech jest. Społeczeństwo jest różne i każdy ma swoje doświadczenia, poglądy, i jak ma wolę wypowiedzenia się to niech to robi, tylko niech nie narzuca swojego zdania innym, i nie obraża. Dobrze, że ludzie mają odmienne zdania, zachowania, bo co by było gdybyśmy byli tacy sami. Świat byłby cholernienudny, a życie totalną porażką
Pozdrawiam Tych co lubią i tych co nie lubią..., tych co w sanatorium, i tych pod pierzyną, i.t.d., i.t.d
![]()
![]()
![]()
I w tak seksownym stylu wskoczyłam w tysiaka
![]()
![]()
![]()
- teśka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2011 19:58
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 6
Z pewnością AgaC, tylko że ja z takiej gry odpadamAgaC pisze: Teska , ale przecież nie tylko mężczyźni się sprawdzają
-
forumowicz
Miałam na myśli to, że czasem i kobiety i mężczyźni uprawiają sex tylko po to, żeby się sprawdzić , dowartosciowac czy rozerwać .
Czy się to komuś podoba czy nie to już zupełnie inny temat
- teśka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2011 19:58
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 6
Wydaję mi się, że jestem tolerancyjną osobą i na prawdę nie ma dla mnie znaczenia z jakiego powodu ktoś uprawia sex. Czy z miłości, fizycznego pożądania, czy sprawdzenia samego siebie... To przecież indywidualna sprawa każdego z nas. Dla mnie najważniejsze by miało to "smak" i nie budziło "zniesmaczenia" u innych
A sex.... hmmmmm...... czy nie po to żyjemy, by czerpać z życia to co najpiękniejsze
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy