A jak tego i drugiego brak to co? Śniadanie ,zabiegi i dancing sam na sam niekiedy?
seks w sanatorium.
-
forumowicz
Re: seks w sanatorium.
A jak tego i drugiego brak to co? Śniadanie ,zabiegi i dancing sam na sam niekiedy?
-
forumowicz
[ obrazek zewnętrzny ]Beataa2702 pisze:...czyli dobrze zrozumiałam że należysz już do tej grupy co jej już nikt nie chcelosmiel pisze:Przeca pisza ze tylko 10% to konie a reszta to kucykiJa robię za łosioła wiec mnie to nie dotyczy
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
eluunia pisze:....wystarczy że będzie słońce![]()
![]()
![]()
....w sanatorium od jutra ...
Tak Eluunia jak słoneczko zaświeci to ochota na seks będzie większa
-
forumowicz
No coś tyBeataa2702 pisze:...czyli dobrze zrozumiałam że należysz już do tej grupy co jej już nikt nie chcelosmiel pisze:Przeca pisza ze tylko 10% to konie a reszta to kucykiJa robię za łosioła wiec mnie to nie dotyczy
-
Beataa2702
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 mar 2014 21:22
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
..... żeby oczarować kobietę trzeba być ? '' normalnym człowiekiem ''losmiel pisze:ŁojJa myslałem ze żeby oczarować kobietę trzeba być inteligentnym lub przystojnym. O k.... to dwa w jednym tez moze się przydarzyć
![]()
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Moje też wnosi,nie ma to tamtoagalew pisze:Alice ja mam podobnie jak TyTylko na mnie czeka już przed sanatorium, nie może się doczekać żeby wnieść te moje walizki do pokoju
![]()
![]()
-
forumowicz
Aga to podeślesz mi go do Świnoujścia, albo jeszcze lepiej przed wyjazdem do domuagalew pisze:Alice ja mam podobnie jak TyTylko na mnie czeka już przed sanatorium, nie może się doczekać żeby wnieść te moje walizki do pokoju
![]()
![]()