Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
kasia72 pisze:jacky6 jak pisałam wcześniej , wniosek złożyłam w marcu 2012r to daje 26 miesięcy czekania a miało być krócej .Ciekawe czemu nie dostałam wcześniej informacji o wyjeżdzie inni dostają już pare miesięcy przed wyjazdem a ja niecałe 3 tygodnie przed.Dzwoniłam do Rosomaka z pytaniem o jedynke to mi pani powiedziała że mam dzwonić 3 dni przed jak będzie miała jakąś liste nie wiem o co chodzi, a jedynki sa typu studio .
Sorry, musiałem przegapić info o marcu 2012...
ale dzięki, tym samym mam przelicznik i dla siebie - cel około środka 2015...
wg moich obserwacji śląski NFZ nie daje zbyt dużo czasu na kupno kuferków...
z poza forumowych info wynika, że koperta przychodzi miesiąc przed, jedyne szanse to ZIP i zaglądanie do lekarza POZu tudzież rejestratorki...
a co do jedynki to sugerowałbym - bazując, że masz skumulowaną kaskę na dopłatę - pisanie [email] z odpowiednim zamówieniem i uzasadnieniem...
kuruj się aż "do bólu" ...
W mojej kolejce "dla sercowców" -TRAGEDIA!
30 kwietnia miałam nr 9758
05 maja godz.16.50 -mam numer 10116
czyli 358 numerów DO TYŁU!
zaraz zacznę szlochać.urlop mam planowany w 2 połowie czerwca.Pojęcia nie mam jak to wszystko poukładać.
Czas na podsumowanie miesiąca od 5.04 do 5.05 ubyło 2986 numerków czy to dobrze czy tak sobie ....nie wiem ale przy takich spadkach to czeka mnie jeszcze około 30 miesięcy oczekiwania