ŚLĄSKI - NFZ kolejka
-
anusiaa
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 sty 2012 20:52
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękowano: 2 razy
Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka
- brrrelok
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 30 sie 2013 23:04
- Staż sanatoryjny: 6
02.05 - numerek 99259 a dzisiaj czyli 05.05 - 102049 !!!!! do południa było jeszcze poniżej 100 000
- brrrelok

Niedawno miałem ten sam problem co TY czekałem 1.5 miesiąca na odpowiedźstokrotka pisze:Hej! Jak to jest ,w jakim terminie NFZ powinien wysłać info ws. sanatorium ?Mój wniosek dotarł do Katowic 04 .04.br i do tej chwili nic nie otrzymałam.Minął miesiąc -no chyba że świąt nie liczą.
-
forumowicz
Nic się nie martw , teraz troszkę się wydłużyło oczekiwanie na papierek .Ja czekałam 40 dni , jak otrzymałam pisemko to pisało cytuje .....informujemy iż na dzień sporządzenia niniejszego wydruku jest pani na 101896 osobą oczekującą w kolejce a jak zajrzałam do przeglądarki to już był numer 99678....to znaczy że numerki spadają od momentu zakwalifikowania.Fakt że okres oczekiwania około 26 miesięcy ale numerki spadają jak na razie ładnie.A 2016 już tuż, tużstokrotka pisze:Hej! Jak to jest ,w jakim terminie NFZ powinien wysłać info ws. sanatorium ?Mój wniosek dotarł do Katowic 04 .04.br i do tej chwili nic nie otrzymałam.Minął miesiąc -no chyba że świąt nie liczą.
-
forumowicz
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
ŚLĄSKI - NFZ kolejka wyje ( bahna ) na koniec świata...
pod względem profilu leczenia ...
lecz wiedząc, że Wielki Brat i tutaj czuwa - wycofalem się...
- brrrelok

Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka wyje ( bahna ) na koniec świata...
"Skierowania ustawiane są w odrębnych kolejkach z uwagi na wskazany przez lekarza balneologa rodzaj leczenia." - chyba to masz na myśli ..... jak widzisz już tak jestjacky6 pisze:myślałem zaproponować kategoryzację loterii numerkowej...
pod względem profilu leczenia ...
Jakaś dziwna tendencja nastąpiła po długim weekendzie ... kolejka się wydłuża