Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie zwykle nie ma problemu z terminem bo nie pracuję tylko czasem mi wypadnie jakieś inne spotkanie.
Czy ta sobota lub niedziela Wam pasuje czy raczej w innym tygodniu?
Już się nie mogę doczekać
Mam nadzieję, że znajdziemy jakieś fajne miejsce aby się razem napić kawy. Myślę, że jeszcze ktoś się dopisze i to nawet jutro, dziś o tej porze większość śpi
Ciekawe tylko jak się rozpoznamy?
Przygotowania będę obserwować - licząc, tylko mnie nie bijcie - na przesunięcie terminu...
Ponieważ - czasokres wyznaczony w tytule przypada na półmetek mojej lądeckiej kuracji ...
Jakem Hanys z Ausrajchu...