Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
witam wszystkich przyszłych kuracjuszy z Beskidu jest ok nie słuchajcie wczesniejszych opini sa nie realne w tym osrodku duzo sie zmieniło jestem po turnusie i sobie chwale byłam pierwszy raz na sanatorium i bałam sie, ale juz to mam za soba .Zabiegi ok pielegniarki ok recepcjonistki tez ok rechabilitantki tez ok .Jedzenie tez zjadliwe pewnie jak ktos kawior je to mu bedzie nie pasowac haha .Osoby do pokojów dopasowują raczej wiekowo,no chyba ze ktos przyjedzie puzno to wtedy moze nie ale ja przyjechałam o 11.30 wiekszość pokoi ma juz lodówki 304i202 ma ja napewno .ŻYCZE MIŁEGO POBYTU.
Witam
przebywam właśnie w BESKIDZIE i :
1. faktycznie recepcjonistki i personel bazy zabiegowej super ludzie.
2. zabiegi- masakraaaa, odradzam osobom którym zależy na poprawieniu kondycji fizycznej, mały wybór, każdemu "ładują" gimnastyki zespołowe i psychologiczne bzdury, porozwalane na cały dzień.
3. pokoje zależy od piętra, ja na pokój nie narzekam, na dole panowie "ułaskawiają" grzyba
4. jedzonko ok, dla panów raczej malizna ale smakowo ok
5. ekipa fajna to podstawa jest się w stanie wszystko jakoś znieść.
uwaga nałogowcy!!! za picie i palenie na terenie ośrodka 500 zł kary
sesill wszystko ok mam twój pokój, jest lodóweczka- jogurciki mrożę . Gdyby nie porozwalane zabiegi byłoby więcej czasu na powietrzu, generalnie Krynica jest super, BESKID niekoniecznie
pozdrawiam