szukam kobiety na poważnie! koniec żartów

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Re: szukam kobiety na poważnie! koniec żartów

Post autor: dzi »

Jeszcze w temacie poszukiwań kobiety ....czy warto ?
...cytat: Kobieta jest jak szewc. Nawet z kozaka zrobi pantofla. :(.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

miłe panie: rekrutacja dobiega końca,nastąpi 2 etap
kristi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 paź 2011 19:37
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: kristi »

Witam to może zrób casting .
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam Max- czyżbym już nie musiał pomagać ci w wyborze i doborze,a może twoje pw jest już tak zapchane że nie wiesz gdzie jechać :lol: :lol: :lol: pozdrawiam wszystkich na Forum :!: ;)
forumowicz

cześć Andrzej! będę w Busku od 23 go maja na kilka dni,wybierasz się też?
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witam, wszystko wskazuje na to że tak mam nadzieję że nic się nie zmieni,pozdrawiam ;) ;) ;)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Max po ostatniej fotce mocno się zastanowię nad tym Buskiem - bo nie wiem czy umiałbym spać-albo nie spać na takim rozkosznym materacu- bać się nie boję ale nie wiem jak miałaby wyglądać ta......kuracja, a o zakwalifikowaniu jej jako zabieg to byłby nie lada problem nawet dla lekarza specjalisty :!: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

dzi pisze:Jeszcze w temacie poszukiwań kobiety ....czy warto ?
...cytat: Kobieta jest jak szewc. Nawet z kozaka zrobi pantofla. :(.

Wiesz dzi, wydaje mi się,że zarówno kobiecie warto szukać mężczyzny jak i mężczyźnie warto szukać kobiety. Ważne jest czego oczekujemy w takim związku i ile jesteśmy w stanie dać z siebie.
Związek, hmmm.....tu też można zadać pytanie. Jak on ma wyglądać?
Jedni szukają partnera, z którym uda się ułożyć wspólną przyszłość, drudzy - burzliwego romansu na chwilę by czuć się spełnionym. Dodałabym też trzecią grupę. To osoby będące w niezbyt udanych związkach, które potrzebują kogoś bliskiego by czuć się potrzebnym i kochanym mimo tego, iż taka znajomość pozostaje w ukryciu. Być może tu wywołam wzburzenie, ale tak właśnie myślę.
Co jest jednak ważne by było warto? Jeżeli spotkamy już taką osobę, pozwólmy jej poczuć, że jest najważniejsza i w danym momencie jedyna. Nie dawajmy przykładów z przeszłości, nie wspominajmy z zachwytem tego, co było. Niech ta chwila, która trwa będzie najważniejsza i skupmy się na niej by niczego nie przeoczyć. Czasem przez własny nietakt ( nie myślę, że może tak się dziać z premedytacją ), można zniszcyć coś co wydawało się wspaniałe i z czym wiązały się wielkie nadzieje.
:oops: :oops: :oops: Ale się rozpisałam, przepraszam. Jakiś czas temu nie umiałam przestać myśleć o tym, że jest ktoś ważniejszy ode mnie. Być może zrobiłam błąd :(
Dlatego też taką właśnie daję radę by można było powiedzieć WARTO :)
Pozdrawiam :)
forumowicz

MAX pisze:miłe panie: rekrutacja dobiega końca,nastąpi 2 etap

Czyżby się Pan Max zakochał :?: i to nie na poważnie :?: skoro obiecuje drugi etap rekrutacji :o Oj nie stały w uczuciach tester kobiet z Pana Maxa.... a chiałam się załapać... No,ale wycofuję moje podanie z sekretariatu rekrutacyjnego.... Powodzenia w dalszych łowach 2-giego etapu...
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Szukano kobiety nie na żarty...to było jak puściły lody i wiosna rozbudzała skryte marzenia.
Teśce rozważania w tym temacie odżyły gdy lato ma się ku końcowi. Zgadzam się z Tobą.
Chociaż nie chciałbym rozważać oddawanie szacunku drugiej osobie poprzez porównywanie:
mniej lub bardziej "ważny". Bo być może później, przy bliższym poznaniu system wartości
jak mówią bierze w łeb. I załamka, i rozczarowanie i płacz. Bierzmy ludzi jacy są ale z pełną
rezerwą.Jak w ruchu kołowym - z ograniczonym zaufaniem. Mamy wybór i to my się przystosowujemy
a nie oczekujemy, że ktoś się zmieni albo na zawsze będzie udawał kogoś innego.
Teśko odpisuję dopiero teraz, bo nie zauważyłem, że "odkopałaś" temat sprzed paru miesięcy :).
Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ