Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
franciszek pisze:stokrotka.... czy Ty jesteś sówka czy raczej skowronek ????
> bo ja dziś robię za sowę <
....dyżuruję do 7 rano jutro !!!!!
No wiesz ? Rano o 7-ej muszę być już w pracy.Więc ,ani sówka ,ani skowronek --tylko życie Franuś ...życie człowieka pracy Weekend się skończył ,praca rano wzywa ...więc życzę Tobie spokojnej nocki.Dobranoc
franciszek pisze:100krotko ... spokojnie !!! dyżurek już dawno odespany
Powiem Ci jedno -zaraz nas stąd admin znów "wykurzy" bo temat odbiega od tytułu To będzie już drugi raz ,a za trzecim ....usunie wszystkich tu piszących i da nam wilczy bilet
100kroko witam ..coś tą dwójeczką słabo ! aż wstyd się przyznać......
- chyba ładnie się uklonię recepcjonistce !!!! i poproszę "jedyneczkę" .... a co mi tam
franciszek pisze:100kroko witam ..coś tą dwójeczką słabo ! aż wstyd się przyznać......
- chyba ładnie się uklonię recepcjonistce !!!! i poproszę "jedyneczkę" .... a co mi tam
To masz pecha jednym słowem.Jeśli chcesz jedyneczkę to czas najwyższy zadzwonić i popytać o taką możliwość.Bo.....może być potem za późno.Ale! może trafisz na fajnego kompana już na miejscu.Tutaj nie każdy zaglada.