Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam!Byłam w Ustroniu na przełomie lipca i sierpnia z tym,że w sanatorium Złocień .Ustroń jest przepiękną miejscowością jest co zwiedzać co do san Równica jest to największe sanatorium w Ustroniu z pełna baza zabiegową.
Równica to bardzo duży obiekt...radzę zadzwonić i zarezerwować pokój z widokiem na Ustroń...baza zabiegowa super...można nie wychodzić z budynku...korytarze są pod .Jeżeli chodzi o pokoje ...da się wytrzymać...podobnie jest w innych sanatoriach budowanych w czasach komunistycznych Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku.
Wróciłam z tego sanatorium 31 sierpnia. Jestem bardzo zadowolna, baza zabiegowa super, wszystko na miejscu ale trzeba sie trochę nachodzić.Pokoje też są fajne , jedzenie dobre, bardzo fajna okolica. Jak macie jeszcze jakieś pytanoa to piszcie postaram sie odpowiedzieć