Sanatorium Równica Ustroń

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Jarek7704
Na forum od: 30 sie 2010 16:16

Sanatorium Równica Ustroń

Post autor: Jarek7704 »

Wybieram się do Sanatorium "Równica" w Ustroniu.Prosiłbym miłych Państwa o opinie o tym miejscu.Z góry serdecznie dziękuję.
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Re: Sanatorium Równica Ustroń

Post autor: Anka »

Witam!Byłam w Ustroniu na przełomie lipca i sierpnia z tym,że w sanatorium Złocień .Ustroń jest przepiękną miejscowością jest co zwiedzać co do san Równica jest to największe sanatorium w Ustroniu z pełna baza zabiegową.
grudzien
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 maja 2010 16:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: grudzien »

Równica to bardzo duży obiekt...radzę zadzwonić i zarezerwować pokój z widokiem na Ustroń...baza zabiegowa super...można nie wychodzić z budynku...korytarze są pod .Jeżeli chodzi o pokoje ...da się wytrzymać...podobnie jest w innych sanatoriach budowanych w czasach komunistycznych :D Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku.
gosiulek2002
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 21 lip 2010 12:52
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: gosiulek2002 »

Wróciłam z tego sanatorium 31 sierpnia. Jestem bardzo zadowolna, baza zabiegowa super, wszystko na miejscu ale trzeba sie trochę nachodzić.Pokoje też są fajne , jedzenie dobre, bardzo fajna okolica. Jak macie jeszcze jakieś pytanoa to piszcie postaram sie odpowiedzieć
ODPOWIEDZ