Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Kruszynko odpoczywaj, rehabilituj się, baw i etc. bomba życzy Ci Ewka stara trąba
Nie wiem czy druga część zdania jest prawdziwa ale do rymu
Pozdrawiam serdecznie
WiKaPi pisze:Kruszynko no nie przesadzaj że basen ma 1,30 z tego co pamiętam to troszkę więcej i nawet mozna w nim popływac bo nie okrągły ))))) Na tańce masz do Górnika niedaleko, ale współczuję jak będziesz wracała przykładowo z Krakowiaka zmęczona po tańcach i jeszcze pod górkę )))))
Witaj najgłebsze miejsce 1,35 w najpłytszym 1,20.To jest basen bardziej pod potrzeby dzieci.Oj tam z Krakowiaka wchodzi się nie wiadomo kiedy ,czyli ...tak szybko.
Pozdrawiam
kruszynka pisze:Oto moje spostrzeżenia i opinia.
"...Brak w obiekcie kawiarni ,dancingi jak się odbywają (nie co dziennie ) to w stołówce ,muzyka mechaniczna jak na razie.Nie było jeszcze zespołu podczas mojego pobytu..."
W 2010r. wieczorki w "Sanvicie" odbywały się 3 x w tygodniu przy muzyce mechanicznej. DJ rozbawiał tancorów przy pomocy syntezatora i własnego śpiewu. Czyli nic się w tej kwestii nie zmieniło.
Witaj Hala wynika z tego że nic ale wczoraj w ogrodzie "piwnym " nawet było fajnie ,chociaż to tylko muzyka mechaniczna.
Miłego wieczorka pozdrawiam serdecznie
Kruszynko nic dodać nic ująć Życzę wspaniałego towarzystwa i uzdrawiających zabiegów . Może to będzie moje kolejne sanatorium Wypoczywaj tak, żeby starczyło na długo Pozdrówka
Witaj Agalew o poranku cudnym ,słonecznym już
Jest pięknie ,zabiegi mam nadzieję coś tam w moim przypadku "uzdrowią" ooooooo fajnie wpadaj na weekend ,w Krakowiaku gra muzyczka i nie tylko tam .
A muzyczka ma moc tez uzdrawiającą. Pozdrawiam serdecznie.
kruszynka pisze:Uzupełnię info o Sanvicie ,kadra zarządzająca bardzo uprzejma i wyrozumiala ,przepustki dają bez problemow .
Woda w basenie ciągle chłodna .