Świnoujście od 29.05.2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Świnoujście od 29.05.2014

Post autor: forumowicz »

Gorzej jak znajdzie się tylu chętnych, że walizek zabraknie :lol: :lol: :lol: i będę zmuszona urządzać casting :P :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

6basia6 pisze:Gorzej jak znajdzie się tylu chętnych, że walizek zabraknie :lol: :lol: :lol: i będę zmuszona urządzać casting :P :lol: :lol: :lol:
I tak pewnie będzie :lol: :lol: :lol: Będziesz przebierać jak w ulęgałkach :lol: :lol: :lol:
forumowicz

A jak każdy będzie chciał skubnąć wisienkę z tortu, a wisienek zabraknie i się jeszcze pobiją, to co będzie :P :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

6basia6 pisze:A jak każdy będzie chciał skubnąć wisienkę z tortu, a wisienek zabraknie i się jeszcze pobiją, to co będzie :P :lol: :lol: :lol:

Hi, hi to wtedy przyjadę ja :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Nie ma chętnych na podróż ze mną :( :( :(
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Basiu, nie jesteś w tym odosobniona bo ze mną też chyba nikt nie jedzie :lol: :lol:
Już tyle czasu minęło i cisza a temat chyba już jest na 3 stronie albo i 4 :lol: :lol:
Na miejscu się okaże, że będzie pełna obsada ale nikt się nie ujawniał z tych czy innych względów co dla mnie jest głupotą :roll: :twisted: :lol: :lol:
Joanna 2014
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 29 kwie 2014 19:03
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Joanna 2014 »

Witaj
Ja również rozpoczynam turnus od 29 maja 2014r., ale startuję z Katowic. Do zobaczenia.
forumowicz

Kto jeszcze :?: Zbieram zgraną paczkę ;) :lol: :lol: :lol:
Joanna 2014
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 29 kwie 2014 19:03
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Joanna 2014 »

Hej, witajcie koleżanki szklanki :twisted: Coś mi się wydaje, że takie :kwiat: :kwiat: :kwiat: sasaneczki jak my trzy to może być niezłe ciacho. :lol: i to na dodatek któraś z nas to wisieńka. :mrgreen: :mrgreen:
forumowicz

Joanna 2014 pisze:Hej, witajcie koleżanki szklanki :twisted: Coś mi się wydaje, że takie :kwiat: :kwiat: :kwiat: sasaneczki jak my trzy to może być niezłe ciacho. :lol: i to na dodatek któraś z nas to wisieńka. :mrgreen: :mrgreen:
My to same wisienki na torcie 8-) :lol: tylko czy znajdzie się ktoś, kto po nie sięgnie :?: ;) :lol: :lol: :lol: Czekamy :twisted: :twisted: :twisted:
ODPOWIEDZ