Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wszystkim Forumowiczom Bardzo dziękuję za tak miłe i sympatyczne życzenia imieninowe . Ja rownież życzę wszystkim Stanisławom obu płci wszystkiego dobrego . Buziaki dla Wszystkich. W momencie podjęcia pracy to najbardziej brakuje mi czasu Pozdrawiam Staszek
Podczas Bierzmowania Śp Biskup Herbert Bednorz -Wielki Ślązak kończy ceremonię sakrament Bierzmowania w ,której uczestniczyłem nie Tylko jako Bierzmowany ,ale i jako Lektor !! czytaj straszy ministrant i Biskup zadaje Proboszczowi
Pytanie
-Wszyscy
Proboszcz
-Tak wszyscy
I oczywiście Daruś jak Filip z Konopi a "Stachu"czyli Ja..
Udzielono Mi sakramentu do dziś w rodzinie toczone są Dysputy
Stanisław czy Stach
A Patronem Obranym Był św Stanisław Kostka.
A za Życzenia choć obchodzę urodziny BARDZO DZIĘKUJĘ Bo Patrona mam bardzo ZACNEGO