Kwietniowy pobyt w Gołdapi

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
pogodynka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2012 18:03
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 1

Kwietniowy pobyt w Gołdapi

Post autor: pogodynka »

Witam , w połowie kwietnia wybieram sie do sanatorium w Gołdapii. To moj pierwszy wyjazd do uzdrowiska, poza tym jestem dosyc młoda ... Obawiam się, że nie bedę miała z kim tam nawet porozmawiac .. Byłoby miło zapoznać kogoś , kto równiez planuje pobyt w zblizonym terminie lub dowiedziec się czegoś o tego typu pobytach...
Pozdrawiam wszystkich odwiedzających forum :)
pogodynka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lut 2012 18:03
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Kwietniowy pobyt w Gołdapi

Post autor: pogodynka »

No i cisza :) Czyzbym jechała na jednoosobowy turnus ? hahaha , no tak :) to będzie wypas ;P
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj pogodna Pogodynko :)

Pogodynko z twoim pogodnym i otwartym usposobieniem wierzaj mi długo nie będziesz sama :)

Pozdrawiam
Selene :)
luce
Na forum od: 07 maja 2012 20:07

Post autor: luce »

Witam, czy mogę zasięgnąć bliższych informacji na temat sanatorium w Gołdapi? Ja mam turnus od 21.07.2012r. Pozdrawiam :P
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Pogodynko,
zdziwisz się ile młodych osób będzie na Twoim turnusie :x mam na myśli takich przed 40-ką :?: . Ja zaliczam się do tych starszych :roll: Może nie każdy młody będzie zasługiwał na Twoją uwagę (zobaczysz sama)... a ze starszymi osobami naprawdę można extra się bawić w każdym tego słowa znaczeniu. W sierpniu ub.roku w Ustroniu w sanat Złocień bawili się młodzi kuracjusze z Sanat. Róża. Bawiliśmy się świetnie, a pożegnanie było bardzo smutne :cry: Po powrocie napisz czy miałam rację :D
ODPOWIEDZ