"Dom Zdrojowy" Szczawno Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
darwicz
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 kwie 2011 14:53

"Dom Zdrojowy" Szczawno Zdrój

Post autor: darwicz »

Dostałem skierowanie do sanatorium "Dom Zdrojowy" w Szczawnie Zdrój.
Jeżeli ktoś tam był na rehabilitacji to proszę o opinie tego uzdrowiska.
Pozdrawiam :)
Darwicz
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Re: "Dom Zdrojowy" Szczawno Zdrój

Post autor: Narewka »

Na temat Szczawna i Domu Zdrojowego jest tu,na forum,sporo opinii.Proszę wpisać w wyszukiwarce,powyżej postu,słowo Szczawno,a pokaże sie wiele wpisów na ten temat.Pozdrawiam i życze samych dobrych opinii.
PS.Byłam w Szczawnie w listopadzie,a do Domu Zdrojowego chodziłam na występy artystyczne.Budynek wspaniały,ale podobno w środku juz nie tak komfortowo,ale moze nie jest tak źle.
darwicz
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 kwie 2011 14:53

Post autor: darwicz »

Dziękuję za odpowiedź, szukałem opinii o tym sanatorium, lecz wszystkie są starsze i raczej negatywne, a brakuję nowych.
Pozdrawiam
Darwicz
Gosia43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2012 11:15

Post autor: Gosia43 »

Witam Tych co się wybierają do Szczawna Zdrój ;)
Wróciłam z turnusu i musze powiedzieć że dużo się dzieje , to znaczy remonty w Domu Zdrojowym , Korona Piastowska , Biała Sala.Zabiegi są od 07;00 do 17:00 i nawet po 3,4 dzienie na cały turnus jest zlecane 6 różnych zabiegów.A KRIOKOMORA jest w naprawie.Ale polecam Grote Solną seans za 8zł 45min. warto spróbować .
Posiłaki takie sobie ,ale za to ciepłe.Biuro turytstyczne skromne i doś wysokie ceny najbardziej chętnych mieli do Pragi bo co niedziela oraz Wrocław Panorama Racławicka zaś na inne nie zabardz i nie dochodziło do wycieczki.Teraz w parkach jest wspaniale zieleń rozkwita i różaneczniki oraz magnolje. Fontana przed Domem Zdrojowym wspanale wygląda weczorem w kolorach.Do Dworzyska wyremontowano wszyskie ścieśzki spacerowe jest gdzie pochodzić . No i Biedrona została otwarta gdzie można chodzić na zakupy.Bo te sklepiki w Szczawnie też doś sporo sobie naliczają.A dla tych co lubią wieczorki taneczne to pozstaje Legenda, Astor, Młyn i Dom Turysty bo niestety Biała Sala -remont. Równiesz polecam Kameralny wywoczynek i relakas w PO DRUGIEJ STRONIE LUSTRA , występują tam młodzi artyści i można poznać historię Szczawna Zdrój.Jak coś to pytajce służe pomocą .Życze udanego miłego Towarzystwa i wspaniałego wypoczynku. :P :P