Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zamiast chemicznych środków wybielających zęby polecam sprawdzony sposob babci czyli rozdrobniony
węgiel apteczny(carbo activ). Tani,naturalny i skuteczny !Szczotkowac 2x w tygodniu po 1min. góra - dół.
Jest przy tym troche zachodu ale po paru próbach wejdzie sie w rutynę
Polecam
Alice pisze:Medi mnie sprzedaje moja kosmetyczka - pewnie zamawia w firmie większe ilości.
Uuu to znaczy niedostępne dla zwykłej sprzątaczki która kosmetyczkę widzi od przypadku do przypadku Chyba pójdę śladem Kruszynki ...A co myślicie o pantenolu lub o linomagu no i oczywiście wełnianych skarpetach na noc ?
Alice pisze:Medi mnie sprzedaje moja kosmetyczka - pewnie zamawia w firmie większe ilości.
Uuu to znaczy niedostępne dla zwykłej sprzątaczki która kosmetyczkę widzi od przypadku do przypadku Chyba pójdę śladem Kruszynki ...A co myślicie o pantenolu lub o linomagu no i oczywiście wełnianych skarpetach na noc ?
Medi,podeślę Ci nie ma sprawy.Kosmetyczki nie musisz oglądać. Może lepiej miesiąc łażenia boso po Kołobrzeskiej plaży....też pomoże.Czy tańsze będzie musisz skalkulować sobie Na pewno baaardzo przyjemne
medi pisze:[quote="Sloneczko"
Załóż jeszcze majtki z klapą
Ja Ci dam majty z klapą A przypomnieć Ci Słoneczko w czym tańczyłaś u mnie o północy [/quote] [ obrazek zewnętrzny ]Ale na pewno majtek z klapą nie miałam [ obrazek zewnętrzny ]
AleksandraWroclaw pisze:Zamiast chemicznych środków wybielających zęby polecam sprawdzony sposob babci czyli rozdrobniony
węgiel apteczny(carbo activ). Tani,naturalny i skuteczny !Szczotkowac 2x w tygodniu po 1min. góra - dół.
Jest przy tym troche zachodu ale po paru próbach wejdzie sie w rutynę
Polecam
Naprawdę stosujesz? Kiedyś gdzieś o tym czytałam:)
Soda oczyszczona - raz na jakiś czas używam zamiast pasty, od razu widać rezultat:)