Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dlaczego zamilkł turnus 23.06.2014? Ja tam jadę trzeci raz. Zawsze było Ok! a nawet lepiej. No kuracjusze nie śpimy, klikamy, może znów powstanie cudowna ekipa. Pozdrawiam nagrodzonych przez Zus turnusem w Kołobrzegu.
slo67 pisze:Dlaczego zamilkł turnus 23.06.2014? Ja tam jadę trzeci raz. Zawsze było Ok! a nawet lepiej. No kuracjusze nie śpimy, klikamy, może znów powstanie cudowna ekipa. Pozdrawiam nagrodzonych przez Zus turnusem w Kołobrzegu.
Witam,wybieram się do Medikur,proszę o kontakt na e-mail [email].pl
slo67 pisze:Dlaczego zamilkł turnus 23.06.2014? Ja tam jadę trzeci raz. Zawsze było Ok! a nawet lepiej. No kuracjusze nie śpimy, klikamy, może znów powstanie cudowna ekipa. Pozdrawiam nagrodzonych przez Zus turnusem w Kołobrzegu.
Witam.....nie śpimy ,tyko jedziemy 23 czerwca do Kołobrzegu .... Pozdawiam:-)
slo67 pisze:Medicur znam już od kilku lat. Pobyt tam wspominam zawsze bardzo miło. Są na forum osoby , którym nawet Hilton nie będzie pasował. Ludzie, przecież tak wiele zależy od nas samych. Czyżby jedzenie dla większości miało największe znaczenie? Trzeba wyruszyć z pozytywnym nastawieniem to i pozytywnie nastawionych napotka się na swojej drodze. Maruda zawsze poszuka sobie drugiego marudy, by móc z kimś pogderać. Czyż tak nie jest? Bądźcie pozytywni. Ja tez wyruszam do Medikur od 23.06.2014 i uważam , że to super. Tych wiecznie narzekających proszę wysłać do Stróży. Pozdrawiam pozytywnych. Będzie dobrze.
Mądre słowa... będzie fajnie...i do zobaczenie 23 czerwca .Pozdrawiam
Awanti 37 pisze:witam , jak pisałam że dam znać to daje znać jak jest.
Przyjechałam z dużymi obawami po wcześniejszych opiniach ale okazuje się, że zupełnie niepotrzebnie.
Od samego początku wszyscy tu zajmuja sie kuracjuszami jak trzeba z dużą cierpliwościa i zrozumieniem. Bardzo ładne przestronne pokoje, zabiegi zaplanowane, że naprawdę trudno sie nudzic. Do tego jedzenie bardzo dobre i panie kucharki naprawdę się starają. Jeszcze ani razu nie musiałam nic kupować na mieście. Basen w hotelu Bałtyk super sprawa - gorąco polecam. Warto też wypożyczyć sobie rowerki i zwiedzić okolice. Ogólnie jest naprawdę super , jestesmy zadowoleni i rehabilitacja przynosi skutki. Przy okazji nikt tu nie utrudnia życia pacjentom, ewentualane przepustki - nie ma problemu.
Pozdrawiam i powiem uczciwie , że polecam to miejsce i sama chetnie bym wróciła jeszcze kiedyś do Kołobrzegu.
Dziękuję ,że napisałaś jak było....bo te wcześniejsze opinie troszkę Mnie przestraszyły ...Pozdrawiam:-)
joannabis czyżby to był Twój pierwszy wyjazd do sanatorium? Nie martw się, damy radę. Jeśli dobrze czytam, jedziesz z Dolnego Śląska. No to rzeczywiście masz super nagrodę. Pytaj o co chcesz, ja Kołobrzeg odwiedzam już nie pierwszy raz. Jeśli potrzebujesz wsparcia to mówię jest OK. Atmosfera zależy od ludzi. Jeśli jesteś pozytywnie zakręcona to tak trzymaj. Pozdrawiam.
slo67 pisze:joannabis czyżby to był Twój pierwszy wyjazd do sanatorium? Nie martw się, damy radę. Jeśli dobrze czytam, jedziesz z Dolnego Śląska. No to rzeczywiście masz super nagrodę. Pytaj o co chcesz, ja Kołobrzeg odwiedzam już nie pierwszy raz. Jeśli potrzebujesz wsparcia to mówię jest OK. Atmosfera zależy od ludzi. Jeśli jesteś pozytywnie zakręcona to tak trzymaj. Pozdrawiam.
Dobrze widzisz ,że to Mój pierwszy raz hehe....też myslę ,że damy radę ....a Ty skąd jedziesz?Pozdrawiam:-)
slo67 pisze:Medicur znam już od kilku lat. Pobyt tam wspominam zawsze bardzo miło. Są na forum osoby , którym nawet Hilton nie będzie pasował. Ludzie, przecież tak wiele zależy od nas samych. Czyżby jedzenie dla większości miało największe znaczenie? Trzeba wyruszyć z pozytywnym nastawieniem to i pozytywnie nastawionych napotka się na swojej drodze. Maruda zawsze poszuka sobie drugiego marudy, by móc z kimś pogderać. Czyż tak nie jest? Bądźcie pozytywni. Ja tez wyruszam do Medikur od 23.06.2014 i uważam , że to super. Tych wiecznie narzekających proszę wysłać do Stróży. Pozdrawiam pozytywnych. Będzie dobrze.
Mądre słowa... będzie fajnie...i do zobaczenie 23 czerwca .Pozdrawiam
Ja również jadę do Medicur ale dopiero 15 września. Dzięki za informacje o tym sanatorium. Jadę po raz 4 i zawsze staram się jechać z pozytywnym nastawieniem, a opinie traktuje z przymrużeniem oka. Wszystkim nigdy się nie dogodzi. Pozdrawiam wszystkich...