Sanatorium z ZUS

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 14:19
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Sanatorium z ZUS

Post autor: madzia »

dzis,ale ciesze sie bardzo
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2014 16:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: aniag »

aniag pisze:
usia112 pisze:hurrra,jade do sanatorium 26 sierpnia do Swierardowa
usiu a kiedy mialas komisje?
usiu bardzo szybki termin dostalas i podobno fajnie tam jest ,ciekawe co mi w piatek na komisji zaproponuja :)
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 14:19
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: madzia »

teraz to ja będę za ciebie trzymała kciuki.pozdrawiam
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

usia112 pisze:teraz to ja będę za ciebie trzymała kciuki.pozdrawiam
usiu napewno dam zanc ,dokumenty juz skompletowane ,a teraz marzyc o wrzesniu i o gorach :)
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

aniag pisze:
usia112 pisze:teraz to ja będę za ciebie trzymała kciuki.pozdrawiam
usiu napewno dam zanc ,dokumenty juz skompletowane ,a teraz marzyc o wrzesniu i o gorach :)
Aniag może ze mną :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: Życzę Ci tego z całego serca, jeśli tylko masz na to ochotę :lol: :lol: :lol: Ale uprzedzam, jestem niezłym piechurem :lol: :lol: :lol:
beti4514
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 wrz 2013 21:39

Post autor: beti4514 »

Witam ,jeśli jestes z łódzkiego to dostaniesz sanatorium najwczesniej w pażdzierniku ,byłam na komisji 8 maja i ta pani co przydzielała turnusy w pokoju nr.3 tak powiedziała . Ja dostałam 28 lipca bo renta kończy mi się 31 sierpnia wiec musieli mnie zmiescic jeszcze w trakcie świadczenia ,ale był problem . Pozdrawiam
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

beti4514 pisze:Witam ,jeśli jestes z łódzkiego to dostaniesz sanatorium najwczesniej w pażdzierniku ,byłam na komisji 8 maja i ta pani co przydzielała turnusy w pokoju nr.3 tak powiedziała . Ja dostałam 28 lipca bo renta kończy mi się 31 sierpnia wiec musieli mnie zmiescic jeszcze w trakcie świadczenia ,ale był problem . Pozdrawiam
Beti juz sama nierozumiem jak to jest kolezanki brat tez z lodzkiego byl na komisji tydzien temu i dostal na sierpien ,wiec nie trafi sie za tym ,no coz jesli pazdziernik to pazdziernik ,najwazniejsze zeby fajne miejsce bylo i baza zabiegowa no i oczywiscie towarzystwo tez :lol:
Awatar użytkownika
netwoman
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 maja 2013 12:23
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Post autor: netwoman »

Byłam na komisji 8.05 i w góry ( takie mam wskazanie) był termin tylko na koniec października. Niestety musiałam odmówić ponieważ mam zaplanowane inne leczenie. Będę składać jesienią to może utrafię w termin wiosenno- letni :) .
Dzisiaj w zusie był mój facet i dostał na 11 08 Połczyn Borkowo. Ciekawsze miejsca były na listopad.
Jeżeli ktoś był w Borkowie proszę o przydatne informacje. Również o jakiś fajnych noclegach w okolicy, gdybym chciała wybrać się w odwiedziny
beti4514
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 wrz 2013 21:39

Post autor: beti4514 »

Witam ,tak macie racje miejsce i towarzystwo jest wazne ,nawet bardzo ...ja nie miałam wyboru jesli chodzi o miejsce, dostałam tylko jedna propozycje i z Warszawy z centrali to był przydział . Hmm osobiscie wolała bym pażdziernik lub listopad ale tam gdzie sama bym chciała heh . A tym sposobem jade do Rymanowa ;)
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

a ja jutro wam napisze gdzie mnie (rzucono) a Polczyn Borkowo szczerze zazdroszcze mezowi Twojemu
ODPOWIEDZ