Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nasłuchałam się prognozy pogody i tak sobie myślałam czy teraz to spotkanie ma sens - bardzo mokro i zimno. Choć mam wielką ochotę na spotkanie z Wami
Niech reszta z Klubu się wypowie co o tym sądzi.
Termin dla mnie był idealny ale jak ma lać tak jak w tej chwili u nas ....to faktycznie nie ciekawie by było .W tej sytuacji pozostaje pozdrowić wszystkich klubowiczów
Smuga podobno ma lać jeszcze bardziej niż teraz. Może znajdziesz jeszcze jakiś inny termin, który będzie idealny?
W ostateczności decyzję możemy podjąć w sobotę rano - wybierać się czy nie
Cały pozostały maj i czerwiec w moim wypadku odpada , to wiem na pewno a jak będzie dalej .....nie wiem .Potem wakacje i zaczynają się wyjazdy wczasowe .A może do soboty się uspokoi Ileż może lać ja się nie zgadzam na tyle deszczu
No to faktycznie pozostaje nam mieć nadzieję, że jednak nie będzie tak bardzo lało bo trzeba się spotkać Będziemy oglądać prognozy pogody - może znowu się nie sprawdzą i będzie słonko ewentualnie delikatny deszczyk
Qrde, szkoda by było, bo też dla mnie termin odpowiada Potem to wszystkie weekendy mam zajęte a 21.06. wyjeżdżam do sanatorium
Uważam, że pogoda nie powinna nam zepsuć spotkania Zakotwiczymy się w jakiejś knajpce i posiedzimy, pogadamy
Pozdrawiam serdecznie