Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam!
Za telewizor płaci się 3,00/dzień. Czas wolny można spędzić na różne sposoby. Na terenie uzdrowiska działa biuro turystyczne Kaja, które ma ciekawe propozycje. Można spacerować, są wieczorki (parkietoterapia!) koncerty. Z koleżanką jeździmy busem nad morze do Dziwnówka. To blisko. Spod sąsiedniego sanatorium "Mieszko" jeździ autobus do Dziwnówka. Wyjazd po obiedzie o 14:30, powrót o 17:00. Nam się nie nudzi, a na niepogodę mamy robótki ręczne.
Pozdrawiam
nusia
Witam U nas tez pogoda sie popsuła Mam nadzieje że to przejściowe.Wyjazd zbliża sie niubłaganie,ale mam nadzieją,że bedzie w miare ok Życzę słoneczka .POZDRAWIAM
ewidelko ja będę na miejscu 15.05 i jade pociągiem do Międzyzdrojów i potem busem. Tak mi doradziła pani z recepcji, Spotkamy się na miejscu Pozdrawiam.
Witam!
Na miejscu okaże się, że jest spora grupa osób ze Śląska. W tym turnusie tak jest. Wiele małżeństw przyjechało samochodami. Nie martw się, nie będziesz samotna. Mam w pokoju świetne współlokatorki, a pozostali kuracjusze również sympatyczni.
nusia
Witam, ja otrzymałam skierowanie do sanatorium Chrobry w Kamieniu Pomorskim od 2 do 23 lipca 2012. Jadę pociągiem z Bielska Białej lub Katowic (jeszcze nie zdecydowałam który wariant lepszy;) na szczęście w wakacje nie jest tak źle z dojazdem! czy ktoś się wybiera w tym terminie również PKP?
pozdrawiam!
Witam, ja jestem już w Dabrowce -turnus od 07.05. Atmosfera jest świetna,pokój dostałam jednoosobowy,jedzenie nienajgorsze.Wszyscy się aklimatyzuja, dzisiaj w Stence z Dabrowki było 23osoby, grunt to pozytywne nastawienie . Miłego wypoczywania na turnusie i szybkiego powrotu do zdrowia.Pozdrawiam.