Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ewasz pisze:Witam
Nie korzystałam z powiatowego oddziału tylko wysłałam wniosek listem poleconym za potwierdzeniem odbioru do wojewódzkiego NFZ do Katowic.
Miałam czarno na białym datę wpłynięcia mojego wniosku i ustrzegłam się przed poślizgami z powiatu.
Pozdrawiam
I tu sama sobie jakoby odpowiedziałaś. Gdybyś zamiast wysłać wniosek pocztą dostarczyła go osobiście, to czas liczył by się od razu, a ponieważ list polecony dotarł do NFZ za dwa lub trzy dni, to liczy się data dotarcia wniosku do wojewódzkiego NFZ. Pozdrawiam
Beataa mysle ze NFZ pomyslnie rozpatrzy twoja rezygnacje przeciez to chodzi o Twoje zdrowie .Ty masz jechac do sanatorium sie podleczyc i chyba lekarz prowadzacy wie co jest dla Ciebie dobre.Powodzenia
asia13 pisze:Beataa mysle ze NFZ pomyslnie rozpatrzy twoja rezygnacje przeciez to chodzi o Twoje zdrowie .Ty masz jechac do sanatorium sie podleczyc i chyba lekarz prowadzacy wie co jest dla Ciebie dobre.Powodzenia
asiu 13 dziękuję za serdeczne słowa ...lecz jeśli chodzi o NFZ - grymas na twarzy pani z NFZ jak oddawałam wniosek był bezcenny, nie należę do osób które się boją, ale ciarki mi przeszły po jej spojrzeniu i komentarzu ,no tak zafundowali mi taki luksus a ja jeszcze wymyślam, faktycznie miejscówka była niczego sobie,ale baza zabiegowa żadna tylko podstawowe zabiegi, a resztę po za ....a jeszcze skończył mi się ważność wniosku i ciekawa jestem czy zaświadczenie które dołączyłam uznają za przedłużenie czy odeślą do weryfikacji - teraz jak przyjdzie mi w razie kiedyś jeszcze do głowy wyjazd do sanatorium to pójdę do specjalisty z wnioskiem - bo właśnie tu chodzi nie tylko zdrowie ale życie.........
Mocne słowa Beato,bardzo mocne słowa ...a jeśli chodzi o sedno tematu ,to w moim(naszym ) oddziele dzisiaj 100 numerków w dół Jako że nie masz wglądu do przeglądarki,to tak Cię grzecznie informuję,żebyś była na bieżąco
jurek777 pisze:Mocne słowa Beato,bardzo mocne słowa ...a jeśli chodzi o sedno tematu ,to w moim(naszym ) oddziele dzisiaj 100 numerków w dół Jako że nie masz wglądu do przeglądarki,to tak Cię grzecznie informuję,żebyś była na bieżąco
... mam wgląd do przeglądarki - za tym że tam nic nie ma ciekawego - tylko wisi rezygnacja .... przeczytaj priv......