Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam serdecznie i pozdrawiam
Wszystkim życzę milego dnia i szybkiego tempa w kolejce
A sobie zycze aby przeglądarka wreszcie dzis ruszyla, bo juz dwa dni numerek stoi w miejscu jak zaklęty
iwcia pisze:Witam serdecznie i pozdrawiam
A sobie zycze aby przeglądarka wreszcie dzis ruszyla, bo juz dwa dni numerek stoi w miejscu jak zaklęty
Iwciu i ja życzę Ci aby ta kolejka ruszyła .....jak super-ekspres w Japonii
iwcia pisze:Witam serdecznie i pozdrawiam
Iwciu
Tam chyba jakiegoś "pershinga" trza by posłać
Czasu coraz mniej a ja wciąż czekam i mam nadzieję
Beataa znam miny tych pan w naszym Funduszu Kiedys tez chcialam zmienic miejsce i termin .Poszlam grzecznie porozmawiac ,ale od razu mnie zmyly,ze albo biore to co mam albo rezygnuje.Powiedzialy .ze o tym decyduje lekarz baneolog a ja nie mialam zadnych argumentow tzn, przeciwskazan medycznych zeby tam nie jechac.Pojechalam i w sumie bylam zadowolona.Mysle .ze jezeli faktycznie nie te panie decyduja to moze lekarz przychylnie spojrzy na twoja prosbe.Zycze Ci tego z calego serca
Asiu ... nie jestem pewna, ale wydaje mi sie że to te '' miłe '' panie decydują do jakiego uzdrowiska jedziemy, bo jak dzwoniłam i pytałam co mam zrobić i to zostałam o dziwo bardzo grzecznie i szczegółowo poinformowana jak mam to załatwić i jaka jest moja sytuacja, gdy zapytałam o Nałęczów ze zwrotów to nie było by problemu gdyby nie 18 miesięcy które mija po 20 a ważność wniosku chyba 5 czerwca i dowiedziałam się że nie musiałby iść do ponownej oceny do Lublina tylko tu w Zmc na miejscu by było załatwione - więc każda nasza rezygnacja i jakieś niezgodności to dodatkowa praca dla przemiłych pań NFZ - a kto lubi dodatkowo pracować - może nieliczni - wiec myślę że lekarz nie decyduje o miejscu naszej kuracji - bo by mnie nie wysłał do Inowrocławia - a co ciekawe gdy wróciłam z NFZ do domu i nie minęła nawet godzina status w przeglądarce był już zmieniony na rezygnacje - wiec moje miejsce ktoś już otrzymał a był to 2 maja.... heh...