Relaksacja

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Relaksacja

Post autor: forumowicz »

Witajcie i ja teraz rozmumiem jaki sens ma zabieg o nazwie relaksacja ,taki jest w Sanvicie :lol: wpisany do karty zabiegów :)
U nas to relaksacja ma na celu zapewne uwolnienie się chociaż na 15 min od kuracjusza ktory jest aktulanie i ktory nie przestaje GADAC :shock: :evil: wszedzie gada na basenie na ćwiczeniach wszędzie a gro pań śmieje sie jakby były w cyrku ,TEGO SIE NIE DA WYTRZYMAC :lol: :lol: :shock:
Wolalabym chyba remont............ :lol:
Pozdrawiam wszystkich serdecznie :kwiat:
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Relaksacja

Post autor: Beataa2702 »

kruszynka pisze:Witajcie i ja teraz rozmumiem jaki sens ma zabieg o nazwie relaksacja ,taki jest w Sanvicie :lol: wpisany do karty zabiegów :)
U nas to relaksacja ma na celu zapewne uwolnienie się chociaż na 15 min od kuracjusza ktory jest aktulanie i ktory nie przestaje GADAC :shock: :evil: wszedzie gada na basenie na ćwiczeniach wszędzie a gro pań śmieje sie jakby były w cyrku ,TEGO SIE NIE DA WYTRZYMAC :lol: :lol: :shock:
Wolalabym chyba remont............ :lol:
Pozdrawiam wszystkich serdecznie :kwiat:
kruszynko :kwiat: polecam te zabiegi :lol: lektor jest tak przekonywujący że można prawie we wszystko uwierzyć co mówi :lol: a ogólnie te zabiegi dają ulgę zszarganym nerwom nawet przez uciążliwego wciąż gadającego kuracjusza - pozdrawiam serdecznie i życzę spokoju :) :kwiat:
forumowicz

Witaj Beatko :) tak wczoraj się nawet zrelaksowałam ekstra :lol: Pani obok zasnęła ,a gość wreszcie musiał milczeć myślałam że się udusił :? :lol: :oops: od nic nie mówienia :oops: :oops:
POzdrawiam serdecznie :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

kruszynka pisze:Witaj Beatko :) tak wczoraj się nawet zrelaksowałam ekstra :lol: Pani obok zasnęła ,a gość wreszcie musiał milczeć myślałam że się udusił :? :lol: :oops: od nic nie mówienia :oops: :oops:
Ekstra relaks.... no no no Kruszynko :kwiat: ...w końcu :D :twisted:
forumowicz

Wreszcie :) ale dzisiaj taka zimnica wieje i pada :shock: :shock: :shock: tylko wieczorek ......... ;) i łóżkowice :lol:
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

kruszynka pisze:Witaj Beatko :) tak wczoraj się nawet zrelaksowałam ekstra :lol: Pani obok zasnęła ,a gość wreszcie musiał milczeć myślałam że się udusił :? :lol: :oops: od nic nie mówienia :oops: :oops:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

kruszynka pisze:Wreszcie :) ale dzisiaj taka zimnica wieje i pada :shock: :shock: :shock: tylko wieczorek ......... ;) i łóżkowice :lol:
.... dobrze że chociaż jest nadzieja w wieczorku - więc życzę jak najbardziej udanego wieczorku ;)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

kruszynka pisze:Wreszcie :) ale dzisiaj taka zimnica wieje i pada :shock: :shock: :shock: tylko wieczorek ......... ;) i łóżkowice :lol:
Niooooooooo :D :twisted: życzę wspaniałych łóżkowic ;) :D :twisted:
ODPOWIEDZ