Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A ja dziś spełniam życzenia mojej synowej,która właśnie przyleciała z Anglii.Są mielone,są gołąbki,jest krupniczek,młoda kapustka....o mielonych to oni marzą,bo tamto mięso nie nadaje się na nie...niestety.
I teraz przez tydzień będę spełniała kulinarne zachcianki.
Witajcie dziewczynki
Dzisiaj mam zupę z młodej kapusty, ziemniaki i mielone
Lubię taki zestaw
Do botwiny też tak robię
I dużo, dużo koperku, który uwielbiam
Sloneczko ale ja ich widuję kilka razy do roku.Nie mają okazji przylatywać do mamusi na niedzielny obiadek
Jak byłam u nich to też trochę czasu spędziłam w kuchni.....a synek na przerwach śniadaniowych wkurzał kolegów polskimi specjałami.