Tolerancja
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Re: Tolerancja
Max-iu jestem tolerancyjna przecież wieszMax pisze:jakaś nieruchliwa ta niedźwiedzica była,oj Margot ale mamy wspomnienia,coś długo wtedy dochodziłaś
czekałam na Ciebie
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
Żywej brak to trzeba sobie jakoś radzić
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Margot..przestań idź juz na ta szarlotkę i popitkęmargot pisze:Słoneczko obcowanie nawet z naturą martwą nie jest zakazane![]()
Żywej brak to trzeba sobie jakoś radzić![]()
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Mozna i tak Margotmargot pisze:Słoneczko obcowanie nawet z naturą martwą nie jest zakazane![]()
Żywej brak to trzeba sobie jakoś radzić![]()
-
AleksandraWroclaw
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 wrz 2011 21:34
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 1
W objawach chorobowych wystepują te zjawiska o których Pani pisze....
I prosze nie bronić tych co jedzą bez opamiętania "wiadrami"...... bo po takich pani postach bedą czuć sie usprawiedliwieni?
Przepraszam,a moze pani nalezy do tej grupy? to pomogę i przekonam do zdrowego żywienia.[/color][/quote]
A jeśli chodzi o tych ludzi niedomytych czy zbyt grubych, to myślę, że o ile choroby tolerujemy, to nie tolerujemy po prostu zwykłego lenistwa i nie ważne czy chodzi o higienę, wagę, porządek w domu czy cokolwiek innego. Co innego siła wyższa lub brak efektów nawet gdy ktoś się stara, a co innego zaniedbania wynikające z leżenia brzuchem do góry.medi pisze:Nikogo nie usprawiedliwiam .Nie potrzebuję pomocy ,a gdybym nawet potrzebowała to nie od Pani .Powinna się Pani modlić o zdrowie bo o ...resztę już za późno![]()
Ps.Sorki adminie ,znikam ,ale sam przyznasz że jest to wyjątkowo denerwująca w swej wszechwiedzy nieomylnej osoba
Pozdrawiam serdecznie
I własnie mnie chodziło o tych niedomytych leni i tych jedzacych bez opamietania......a otyłość na skutek choroby wykluczyłam w pierwszym poście
ps.bez urazy zwracam sie do pań - moje posty należy czytac bez emocji i ze zrozumieniem
-
forumowicz
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Na uświadomieniu ludziom właśnie tego polega cała akcja prowadzona przez dużą już grupę ludzi na czele której stoi wspomniana w artykule Małgorzata Gajda.