Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
agunia3 pisze:Nasłuchałam się prognozy pogody i tak sobie myślałam czy teraz to spotkanie ma sens - bardzo mokro i zimno. Choć mam wielką ochotę na spotkanie z Wami
Niech reszta z Klubu się wypowie co o tym sądzi.
Aguś, ubierzemy się odpowiednio, weźmiemy parasol i heja w długą szukać knajpki albo kafejki gdzie można by się zakotwiczyć Przecież nie będziemy chodzić po dworze
Myślę, że Panowie nie dadzą nam zmarznąć w Ich towarzystwie przegonią nas w razie czego w około parku i po sprawie
Pozdrawiam
ewasz pisze:
Przecież nie będziemy chodzić po dworze
Myślę, że Panowie nie dadzą nam zmarznąć w Ich towarzystwie przegonią nas w razie czego w około parku i po sprawie
Pozdrawiam
Mały spacer dla zdrowia na pewno potrzebny...
...
ale...
nie w deszczu..
brrrrr....
Prognoza pogody dla Chorzowa : Sobota 17.05.2014 Temperatura - 18 °C burza z deszczem Wiatr - 17 km/h ne Chmury - 90% nieba T.odczuw. - 18 °C Porywy - 40 km/h Wilgotność - 75 % Ciśnienie - 1013 hPa Opady - 5 mm / 12 h Termika - ciepło i mokro
ewasz pisze:Prognoza pogody dla Żyrafy Temperatura - 18 °C - burza zmysłow dreszczem pisana Wiatr - 17 km/h -nie taki sobie banalny Chmury - 90% nieba - do rozcieńczenia spirytus T.odczuw. - 18 °C - temperatura odczuwalna jak u umrzyka Porywy - 40 km/h - wspomnienia starych miłostek Wilgotność - 75 % - pod wpływem pieszczot Ciśnienie - 1013 hPa - jak zostanie "napompowane" Opady - 5 mm / 12 h - jak z jabłoni Termika - ciepło i mokro - na zakończenie "seansu"
Moi Drodzy jak widzicie nie będzie tak źle - a może nawet będzie jeszcze lepiej
Instytut Meteorotykologii i Magii przepowiada ...
-
a tak całkiem nie gołkiem serio - liczymy że Pan Wicherek się do nas z nieba uśmiechnie ...