Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
iwcia pisze:Witaj rena
Bylam prawie pewna,że dziś dostaniesz przydział....
Ale nas trzymaja do konca....
Moj numer dzis to 1998.
Zycze Ci jutro skierowania nad morze
Iwciu
Tam chyba jakiegoś "pershinga" trza by posłać
Czasu coraz mniej a ja wciąż czekam i mam nadzieję
Pozdrawiam
Ewuniu swietny pomysł czasem potrzeba bardziej agresywnych sposobow
Ja wierze, że jeszcze jest szansa
Zauważyłam,że w naszym NFZ zawiadamiają okołó 4 tygodni przed wyjazdem
Takze czkamy jeszcze
iwcia pisze:Ewuniu swietny pomysł czasem potrzeba bardziej agresywnych sposobow
Takze czkamy jeszcze
iwcia pisze:Ewuniu swietny pomysł czasem potrzeba bardziej agresywnych sposobow
Takze czkamy jeszcze
oczywiscie mialam napisac "czekamy".Bo przysłowiowej czkawki raczej nie chcialabym dostać
Dzisiaj ; raz w górę, raz w dół. Ubywało bardzo słabo.Aktualnie mam nr 732.Nadal jestem bez przydziału. Wszystko wskazuje na to, że pojadę na przełomie czerwca /lipca, a może w sierpniu. Pozdrawiam serdecznie
Rena ja nie śądze zeby byłó az tak zle
Ale nas przetrzymali bylam pewna,że Ty pojedziesz na przełomie maja i czerwca
Jesli chodzi o mnie, opoznienie bardzo mi komplikuje sytuację.Bardzo się denerwuje.
Pozdrawiam ciepło
D0 iwcia. Dziękuję za słowa otuchy. Wczoraj rozmawiałam telefonicznie z NFZ-Wrocław i uzyskałam informację, że "fundusz" pracuje w innym "systemie" niż "przeglądarka". Aktualnie okres oczekiwania wynosi 24 miesiące, tylko nie wiem czy do "info" czy do wyjazdu. Czekajmy więc z pokorą. Serdecznie pozdrawiam.