Witamiwcia pisze:A teraz dwa numerki w góreI tym sposobem wrocilam do stanu wczorajszego
![]()
![]()
Iwcia
Znowu Ci zwyżkuje

Witamiwcia pisze:A teraz dwa numerki w góreI tym sposobem wrocilam do stanu wczorajszego
![]()
![]()

... uuuu u mnie działa przeglądarka a już się cieszyłamjurek777 pisze:Witam![]()
![]()
Przeglądarka nie działa (przerwa techniczna)
![]()
![]()
To może być dobry znak...dla innych
![]()
![]()

Witajsmuga pisze:Witaj JurkuJa zawsze myślałam że ta przeglądarka to dla całej Polski
![]()
U nas działa i nawet
![]()
spadają numerki

Serdeńkoiwcia pisze:Ewasznie krzycz na mnie, bo dostane zawału i co
![]()
![]()
![]()
nie pojade z Toba do Lądka
![]()

Jako że mieszkamy rzut beretem od siebie,to u mnie także nie było prądu przez pół dnia...ale telewizor mam całyBeataa2702 pisze:jurek nie wiem jak u Ciebie , ale u mnie ...hmm ... wczoraj zostałam pozbawiona dostępu do świata , brak prądu, wiadomo internetu też nie było, a o zasięgu tel. już nie wspomnę a z tego wszystkiego spaliło telewizor , wiec jako że mieszkam niedaleko Zmc - może ich też zalało![]()
![]()

... chyba jurek dobrze myślisz ... z tym że dostęp jest ogólnopolski - nasz zaczyna się nr '' 03'' bo kiedys sprawdzałam znajomemu status inaczej sie jakoś zaczynało i np. jak ja zaczynałam to był nr ponad 25 tys a np śląski czy mazowiecki zaczyna ponad 100 tys to raczej mało prawdopodobne aby była ogólnopolskajurek777 pisze:Witajsmuga pisze:Witaj JurkuJa zawsze myślałam że ta przeglądarka to dla całej Polski
![]()
U nas działa i nawet
![]()
spadają numerki
Przeglądarka jest dla poszczególnych oddziałów...tak jak numerki...chyba dobrze myślę
![]()
![]()