Sanatorium Sanvit Iwonicz Zdrój od 7.08.2012r

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Sanatorium Sanvit Iwonicz Zdrój od 7.08.2012r

Post autor: Małgosia69 »

Wyjeżdżam do sanatorium Sanvit w Iwoniczu Zdroju od 7.08.2012r na turnus z Zus, może ktoś wybiera sie jeszcze do tego lub innego sanatorium w Iwoniczu w tym czasie :?:
Fajnie byłoby poznać kogos przed wyjazdem, jadę pierwszy raz na taki turnus. pozdrowionka :)
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: Sanatorium Sanvit Iwonicz Zdrój od 7.08.2012r

Post autor: Selene »

Witaj Małgosiu69 8-)

Moja droga gratuluję miejsca i czasu :) "Sanvitu" nie znam ale w Iwoniczu byłam. Miejscowość i okolica naprawdę urocze :)
Do wyjazdu masz dużo czasu i zapewne kilka osób na forum się pojawi czego serdecznie życzę :!: :)

Pozdrawiam
Selene :)
sandra46
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2012 20:44

Post autor: sandra46 »

Sanvit jest ok byłam w styczniu, zabiegi na miejscu, pokoje po remoncie,personel miły jedzenie słabe :) ładnie połozony wysoko piękne widoki więc warto !
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Selene i Sandra bardzo dziękuję Wam za dobre wiadomości :!: :D Fajne miejsce mi się trafiło 8-) Ja także mam nadzieję,że jeszcze odezwą się kuracjusze, którzy będą jechać do Iwonicza w tym okresie. Buziaki dla Was dziewczyny :)
Acha, może ktoś wie, czy do Sanvitu można jechać z zus dzień wcześniej,albo zarezerwować pokój / chodzi mi o dwójkę/, ile zabiegów jest z zus,czy można jako jeden z zabiegów mieć basen /bardzo mi na tym zależy/.Pytań mam milion sto dziewięćset ,więc czekam na wszelkie informacje. Z góry dziękuję :!: ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Małgoś- zadzwoń do swego osrodka i dopytaj. Ja wczoraj tak zrobiłam... zanim sie zgodziłam na wyjazd- zadzwoniłam do Piasta i wypytałam się wszystkiego.
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

I tak zrobiłabym najchętniej. Tylko,czy nie pomyślą,że jakaś ze mnie nawiedzona baba,skoro jadę dopiero w sierpniu a dzwonię w maju?.Z drugiej strony nie chciałabym sie obudzić z ręką w ..., tzn. że okaże się, iż ludziska zarezerwowali pokoje ,a ja jak ta gapa nie. Poradżcie wypada zadzwonić w najbliższym czasie,popytać i spróbować zarezerwowac pokój? :? :oops:
Cholera,a miało być już z górki :!: :lol:
Awatar użytkownika
beab
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 10:23

Post autor: beab »

Witam:) ja właśnie wróciłam z Iwonicza Sanvit
forumowicz

beab :D to może opiszesz wrażenia z Iwonicza? :)
forumowicz

Małgosia69 :D a dlaczego masz nie zadzwonic? Nie popytac? To tylko kosztuje połączenie, a wydaje mi się, że to norma taki informacyjny telefon. Co do sierpnia może się zmienić? Raczej nic. Dowiesz się przynajmniej tych rzeczy, które Cie interesują. Zorientujesz się, kiedy mozesz (i czy możesz) rezerwować pokój, jak z wyposazeniem, etc. Nie wahaj się tylko dzwon. Dla mnie to było oczywiste.
Awatar użytkownika
beab
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 10:23

Post autor: beab »

Małgosia ja jechałam z NFZ i rezerwowałam pokój2 osobowy i całe szczęście bo po przyjeździe byłabym w wieloosobowym.Ja trafiłam na wspaniałą współlokatorkę oraz na super ludzi . Osoby z ZUS maja więcej zabiegów a jakie CI dadzą to zależy od lekarza który Cie przyjmuje, ja nie narzekałam, miałam kapiele borowinowe, basen , ćwiczenia itd. Co do wyżywienia to jestem na nie, ale sa gusta i guściki:)
ODPOWIEDZ