Równica-Ustroń 19.06.2012r. z Elbląga

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
MarzenaM1
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2010 16:23
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 2

Równica-Ustroń 19.06.2012r. z Elbląga

Post autor: MarzenaM1 »

Witam, dostałam skierowanie do sanatorium Równica w Ustroniu,będę jechała z Elbląga i szukam transportu( oczywiście z własnym wkładem finansowym ). Nie musi być z samego Elbląga(Gdańsk,Gdynia,Malbork,Olsztyn,...szerokie okolice Elbląga). Dojazd z Elbląga jest fatalny . Chętnie też dowiem się czegoś więcej o tym sanatorium, bazie zabiegowej itp.
forumowicz

Re: Równica-Ustroń 19.06.2012r. z Elbląga

Post autor: forumowicz »

Witaj Marzena M1 :) o tym sanatorium jest tutaj sporo opinii ,trafiłaś super miejscowość cudowna :) :) samo sanatorium bardzo duże ,nie wychodzisz po za budynek na zabiegi .Pomieszczenia w których sie odbywaja to prawdziwy labirynt :lol: prowadzi do nich podziemny łącznik ,byłam w nim 2 razy i pojechałabym z marszu gdybym dostała kiedyś .A poniewaz oczekuję na ten "wspaniały" :lol: prezent o NFZ to może może .
Poszperaj na forum i doczytaj.
Miłego pobytu pozdrawiam serdecznie :) kruszynka
MarzenaM1
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj Kruszynko,dziękuję Ci bardzo za informacje o Równicy i za miłe życzenia :). Jak na razie nikt nie jedzie w tym terminie,nie mówię już o osobach z moich rejonów, ale w ogóle :( . Mam jednak nadzieję, że ktoś się znajdzie, jakiś towarzysz(ka) przydał(a) by się w podróży, tym bardziej tak długiej :) .
MarzenaM1
Kuracjusz
Kuracjusz

Kurcze,naprawdę nikt nie jedzie w tym terminie do Równicy :(
henia2117
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2012 09:56

Post autor: henia2117 »

Po co Ci ktoś w podrórzy,jedziesz do super sanatorium,tam jest około 800 kuracjuszy,na miejscu wszystkiego się dowiesz i znajdziesz kumpla do towarzystwa i do spacerów.Trafiłaś w najlepsze miejsce na kurację.Pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Henia2117 ,wiesz to jest takie naturalne ,jeśli podróż jest długa ,że chcielibyśmy rozmawiać.ja miałam kiedyś taka sytuację ,jechałam 400 km i w przedziale było dwóch panów i ja.
Początkowo ,nie zwracałam uwagi ,ale kiedy zrobiła się noc ,było mi dziwnie ,ale faceci nie tylko nie odzywali się ,ale w pewnym momencie porozsuwali siedzenia i zwyczajnie spali.Pół nocy czuwałam ,nie nie bałam się ale była cisza ,śpiący faceci i ja . :lol:
MarzenaM1
Kuracjusz
Kuracjusz

Angelika i Hania, obie macie rację, nie martwi mnie to ,że nie poznam nikogo przed wyjazdem, ale perspektywa samotnej podróży(ponad 600 km-16,17 godzin pociągiem, bo takie mam połączenie). Miałam nadzieję, że może ktoś z moich okolic (pisałam wcześniej, że mogą to być okolice Olsztyna,Gdańska,Malborka,Tczewa....) będzie jechał samochodem, byłoby raźniej i szybciej,ale trudno :( . Jest jeszcze trochę czasu do wyjazdu, może , jeszcze coś się wyklaruje, byłoby miło :) .
MarzenaM1
Kuracjusz
Kuracjusz

Przepraszam bardzo,nie Hania tylko Henia :) .
agataw67
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 maja 2012 11:40

Post autor: agataw67 »

szkoda,że 11 lipca nie jedziesz-obie byśmy podróżowały ..
MarzenaM1
Kuracjusz
Kuracjusz

Szkoda, ja 10 lipca wracam do domu :).
ODPOWIEDZ