kolejka do sanatorium 2014 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
renia54
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2014 15:24
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 1

Re: kolejka do sanatorium 2014 rok

Post autor: renia54 »

wlahhh pisze:Cześć! Uwaga śląskie---przy jakiej wysokości numeru można się spodziewać pisemnego przydziału--wie ktoś? Pozdr. ;)
Witaj wlahhh ja poprzedni przydział dostałam przy numerku coś ponad 7000 na miesiąc przed sanatorium,poazrawiam :kwiat:
wlahhh
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2014 09:12
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: wlahhh »

Dziękuję -stokrotka, ewasz ,renia----obecnie mam numer 3427 i wolałbym wiedzieć termin z powodu zgłoszenia urlopu. A co najważniejsze , szykuje się drugie i nie mogą się pokrywać bo byłby problem :D Pozdr.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

wlahhh pisze:Dziękuję -stokrotka, ewasz ,renia----obecnie mam numer 3427 i wolałbym wiedzieć termin z powodu zgłoszenia urlopu. A co najważniejsze , szykuje się drugie i nie mogą się pokrywać bo byłby problem :D Pozdr.
W każdej chwili możesz dostać info.Sam widzisz że rozpiętowsć czasowa jest spora.Ja -rano miałam nr 9000 -a wieczorem już przydział górne drogi oddechowe.Jesli chodzi o urlop, to w pracy wspomniałam że prawdopodobnie dostanę skierowanie w przybliżeniu itd. Dodałam że nie mam na to wpływu.Potem pokazałam skierowanie i dostałam urlop,co prawda z oporami -ale dostałam.W marcu wykorzystałam go ,a latem inni byli zadowoleni że ja pracuję.
himera86
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 kwie 2014 12:30
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: himera86 »

Tydzień zakończył się na numerku 2067, spadek o ponad 400...2 dni bez przeglądarki to jak odwyk :D
jurek777
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2014 15:10
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: jurek777 »

Beataa2702 pisze:
jurek777 pisze:Może się narażę co niektórym :twisted: ale powiem tak,że dzień bez przeglądarki to dzień stracony :lol: :lol: :lol: Dzisiaj tylko 75 w dół :geek:
jurek u nas jak pogoda się nie zmieni to przeglądarka będzie miała urlop a my '' stracone dni '' :lol: :lol: :lol: :lol:
Co chodzi o pogodę ,to dzisiaj nie było tak żle :) a w nadchodzącym tygodniu szykują się wręcz upały :o co przy naszych dolegliwościach (mam na myśli AZS ) jest uciążliwe :? Jeśli prognozy się sprawdzą,to chyba zamknę się w piwnicy :lol: :lol: :lol: :lol: .A przeglądarce dałem dwa dni wolnego,niech odpocznie,naładuje baterie, coby od poniedziałku ruszyła ostro z kopyta w kwestii spadających numerków i innych pomyślnych statutów :!:
Awatar użytkownika
Robeo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2012 10:56

Post autor: Robeo »

Moje skierowanie wpłynęło do NFZ 24 kwietnia. W poniedziałek lub we wtorek powinno być już coś widać w systemie... Kurczę - ja chcę do Kołobrzegu... :serce:
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Beataa2702 »

Jurek dzisiaj nie było tak źle ale dzień się jeszcze nie skończył - popatrz w kierunku południowym i południowo - zachodni - nie wiem jak u Ciebie ale u mnie zaraz może być źle - a co do piwnicy myślisz że to dobry pomysł - a przeglądarka, a forum :lol: :lol: :lol:
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Beataa2702 »

Robeo pisze:Moje skierowanie wpłynęło do NFZ 24 kwietnia. W poniedziałek lub we wtorek powinno być już coś widać w systemie... Kurczę - ja chcę do Kołobrzegu... :serce:
Robeo witaj - myślę ze masz sporo czasu by użyć swoich wdzięków by był Kołobrzeg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: - a tak pro po co tam dają :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
B35
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 gru 2011 20:59
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: B35 »

Witam :) Ja na dzień dzisiejszy mam nr 1880 ciekawe kiedy pojade.... i gdzie,,,
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: iwcia »

Właśnie ;)
Kołobrzeg w ocenie foumowiczów jest jednym z najlepszych uzdrowisk. :roll:
Owszem,ma wiele walorow,ale zastanawiam sie co takiego przyciąga tam tak wielu kuracjuszy.
Oczywiscie są gusta i guściki :lol:
Ja wolę gory ;) :kwiat:
Robeo :) niech sie spełni Twoje marzenie :)
Zablokowany