Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
agunia3 pisze:W takim razie potwierdzajcie swoje przybycie
No i w końcu na którą godzinę się umawiamy? I jak się rozpoznamy?
Agunia, myślę że jak na wstępie o 13.00
Chyba dużo osób nie będzie pod żyrafą to nie będzie trudności z rozpoznaniem. Możemy mieć kartkę z napisem "NS" albo coś w tym rodzaju
Kartka to tak jak na lotnisku może choć jakiś kwiatek? Albo każdy opisze jakiś swój znak szczególny ...no reszta klubowiczów wrzucajcie swoje propozycje
agunia3 pisze:Kartka to tak jak na lotnisku może choć jakiś kwiatek? Albo każdy opisze jakiś swój znak szczególny ...no reszta klubowiczów wrzucajcie swoje propozycje
mnie osobiście więcej niż przykro, że dałem plamę nieobecności...
druczku L-4 nie przedstawiając...
cóż...
romantykiem ... eee... reumatykiem jestem...
...
nie ukrywając - mam nadzieję, że tak cenna inicjatywa na próżne nie pójdzie - tym bardziej, że już z drugiej częsci PL klub żyraf otrzmał pozdrowienia...
..Katowickie Tysiąclecie okolice przystanku znanego jako Żyrafa lub i Śląskie ZOO .
Pomimo majówki znalezienie miejsca parkingowego co JEST w tej dzielnicy i na tym osiedlu NIE realne
Parkingi puste , próba znalezienia parasola w bagażniku -Tragedia ,ale i znalazłem
Udaję się do PUNKTU Zbiórki w tunelu Pan sprzedający artykuły chyba odpustowe puszcza radio ..bez abonamentu -godzina ZERO 13,00 i Obawa
..na liście było ponad 10 Nicków -Ja o Majówkowym Spotkanie dowiedziałem się w piątek o 22,30 !!!!!!!
ok Sobota organizowałem czy też bylem w Sztabie naborowym do SMS Katowice ,,sory za Klubowe polo!!
sobota to obowiązkowa wizyta ..poranna kawa u Mamy po śmierci Ojca Kobieta czeka na pojawienie się Syna ..marnotrawnego
ok
miał być i spacer z Jankiem
ok Spotkanie
wyłaniam się za okrągłego słupa tzw beczki Ogłoszeniowego ..13,01 a tam ..Stoją ................. podchodzę mówię ..Dzień Dobry i jest prawie krzyk ..Darek
ok
deszczyk delikatnie mżył a i kawa ..smakowała a co było nie opowiem bo Uronił bym rąbka tajemnicy a i niech żałują Ci co obiecywali a obawiali się ,że się roztopią myśląc ,ze są z Cukru !!!
Ja nie roztopiłem się a cukier miałem 195
Dałem radę
pozdrawiam obecnych
Witam, cieszę się że spotkanie się odbyło i jak zwykle było sympatycznie,przykro mi że nie mogłem na nie przyjechać mimo wcześniejszych zapowiedzi-nie przewidziałem że 2 tygodnie rehabilitacji i zmiany pogodowe potrafią tak mnie ściąć z nóg i spowodować to że nie nadawałem się na wyjazd bardzo przepraszam że nie mogłem z Wami się spotkać-mam nadzieję że innym razem i w innym terminie będzie to możliwe,pozdrawiam serdecznie